Mitsubishi L200 & ASX GEOSEEK – editie speciala

 

m4

Potrivit intenției MMC Seria limitata GEOSEEK, reprezinta simularea binecunoscutului concept creativ realizat prin colaborare, comun în industria modei si poate fi perceput ca o așa numită “Ediție Specială” atunci când vine vorba de gama Mitsubishi Motors obișnuită. Cu toate acestea, în loc să fie dezvoltată de un specialist din afara companiei, dezvoltarea are loc în interior, și provine de la mințile creative ale tinerei echipe a diviziei de Design Global a Mitsubishi Motors Corporation. În acest caz, tema GEOSEEK este menită să exprime esența tipică SUV-ului (îndrăzneț, agil, activ, practic) prin intermediul unor culori unice, trăsături și niveluri de echipare, ce atrag tot mai mulți clienți din categoria “aventurierilor urbani”.

GEOSEEK2

Diferit față de alte tipuri de Special Action Models (de ex: echipări extra + elemente de decor + preț tactic) sau de obișnuitele “Serii ale Designerilor” (de ex: echipări extra + elemente de decor + numele unei case de modă renumită, asociat cu modelul respectiv), acest concept de tip “Ediție Specială” al MMC, scoate în evidență valoarea strategică a designului, unor modele unice, în ediție limitată, create in-house.

Testat prima oară, prin intermediul a 2 modele de expunere la salon, ce sunt la origine, cel mai bine vândute modele Mitsubishi, la nivel global, respectiv modelele ASX și L200, acest concept de “Ediție Specială” poate fi extins în mod perfect pe o diversitate de alte teme, vehicule, în funcție de feedback-ul publicului.

Accente orange și metalice

Începând cu modelele ASX și L200 GEOSEEK expuse la Salonul Auto Geneva 2016, această prima “Ediție Specială” a MMC vizează îmbinarea prerogativelor tradiționale ale SUV-urilor Mitsubishi Motors cu o ținută extraordinară creată de designeri.

Pentru a evidenția aspectul robust de SUV, liniile de design, specifice SUV-urilor, sunt accentuate printr-o nuanță mid grey.

Pornind de la aceast aspect, atât ASX cât și L200 GEOSEEK primesc indiciile celui mai recent trend activ exterior, fiind presărate cu accente deschise de orange pentru a reflecta funcționalitatea echipamentelor sale unice:

– ASX: bare pe plafon, eleron spate pe plafon, difuzor de aer pe spate, ornamente pe praguri, ornamente proiectoare față, ornamente pe aripi, oglinzi exterioare, etc,…

– L200: mânere de susținere în cabină, spoiler oblon spate, trepte bară spate, praguri laterale, ornamente proiectoare, ornamente aripi, oglinzi exterioare, etc,…

Pentru ambele mașini, echipamentul standard este, de asemenea, scos în evidență prin intermediul unor elemente specifice, precum un portbagaj de plafon.

Ca elemente de finisare, ambele mașini au fost dotate cu pneuri de înaltă aderență și jante din aliaj ușor negre, care de asemenea posedă accente orange, de această dată pentru finisarea jantelor.

Același concept de design se regasește și la interiorul modelelor, prin intermediul aceleiași combinații ale nuanțelor de orange și negru, în cazul ambelor mașini.

GEOSEEK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *