I love my new Toy! :)

De ceva vreme, pregatim cea de-a 6-a etapa din Campionatul National de Off Road. Corb Adventure Days va avea loc in perioada 6-9 octombrie, la Targoviste si va fi o etapa frumoasa, interesanta si totodata grea, ce va aduce la start cele mai bune echipaje de off road din Romania. Deocamdata punem la punct toate detaliile evenimentului ce va urma la inceput lunii octombrie.

IMG_2467

Toyota, ne-a adus in echipa un alt „membru”: noul Land Cruiser. Chiar daca sloganul Toyota spune „Nothing to prove!”, noul Land Cruiser a trebuit sa treaca prin toate incercarile la care a fost supus de catre instructorii CORB 44, Silviu Bulugioiu & Roxana Ciuhulescu.

m2m4

Land Cruiser 150 este pe cat de robust si agil, pe atat de rafinat. Dotat cu motor 2,8 l Diesel D-4D ce dezvolta 177 CP, varianta Luxury AVS, este ca un living room luxos, pe roti. Farurile cu tehnologie xenon si luminile de tip LED, grila frontala impunatoare, proiectoarele de ceata si grila inferioara, fac parte din „meniul” noului Land Cruiser. 🙂

m7

Este minunat sa te poti bucura de luxul unei masini insa in off road, pui accentul pe altele decat pe dotarile interioare. Transmisia integrala si sistemul de management multi-teren permit deplasarea facila pe orice suprafete, mai ales in apa.

m9

Transmisia automata cu 6 trepte este comoda, atat pentru oras cat si pentru teren accidentat insa pentru noi, sistemul Crawl Control a fost esential Acest sistem gestioneaza automat motorul si sistemul de tractiune pentru a mentine o viteza de deplasare constanta si un cuplu uniform la roti.. Trebuie doar apasat butonul „CRAWL”, selectata una dintre viteze si pornit.

m8

Suspensia variabila adaptiva (AVS) adapteaza amortizoarele in functie de conditiile de drum lasand la libera alegere a soferului selectarea uneia dintre cele 3 module: confort, normal sau sport. Noul Land Cruiser are pe fata o suspensie independenta cu brate duble iar pe spate, o suspensie dependenta cu arc elicoidal si 4 tiranti.

DSC_0365m10

Land Cruiser isi respecta reputatia si istoria de peste 60 ani si speram ca vom sarbatori impreuna si centenarul. Pana atunci sa ne bucuram de cele mai avangardiste instrumente si dotari pe care le poate detine o masina 4×4 a secolului 21.

”Multumim Toyota Romania pentru aceasta „jucarie” fenomanala care foarte repede s-a adaptat cerintelor si stilului scolii de off road CORB 44! „ Roxana Ciuhulescu

m5

” O masina cu care nu faci nota discordanta la mall, si cu care cu siguranta nu te faci de ras in off road. Am putut testa modelul si pe  sosea dar si pe trasee de off road, adica exact acolo de unde isi are originile. Rezultatul: placut impresionat de tinuta de sosea si suuuper impresionat de valentele de off roader! Toate astea chiar si in conditiile in care era incaltata cu A/T-uri. Bravo Toyota!” Silviu Bulugioiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *