TreZor, cel mai cool concept car de la Renault

TreZor (Z32) marchează începutul unui nou ciclu de dezvoltare care explorează limbajul de design și tehnologiile Renault pentru modelele viitoare. Designul călduros și caracteristicile care vizează confortul reprezintă atât viziunea mobilității viitorului, cât și pasiunea vibrantă care este asociată cu lumea auto. Stilul este călduros și senzual, culoare predominantă este roșu și se pune accent pe materialele de foarte bună calitate  – care includ lemnul și pielea – și totul este un amestec de meșteșug, tehnologie și design cu o tușă într-adevăr franțuzească. Habitaclul prefigurează interioarele mai elegante, mai rafinate ale modelelor viitoare.

Cele mai recente ecrane ultra high-definition, recunoașterea și conectivitatea telefonului, interfețele personalizabile ale ecranelor tactile sunt elemente care fac viața la bord mai ușoară.

Z32 oferă 3 moduri: neutru, sport și autonom. Modul de condus autonom poate fi activat folosind meniul MULTI-SENSE. Concept car-ul Z32 GT 100% electric capitalizează informațiile și cunoștințele dobândite din activitatea motorsport a echipei Renault e.dams, dublă campioană a Formulei E și se concentrează pe performanță, în special pe abilitatea de a ajunge la 100km/h în mai puțin de 4 secunde.

img_2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *