Orbit(a) dinților sănătoși :)

Țin minte prima gumă de mestecat. Aveam vreo 6-7 ani cred și găseam o chestie pe care scria gumă. Se dorea a fi gumă de mestecat. Erau lame cu aromă de lămaie .

Când am mai crescut (eram deja adolescentă), căutăm cu disperare să-mi cumpăr Orbit, mai ales că deja eram curtată de băieti . Să mesteci gumă fină de mentă era așa….o fiță. Sau așa credeam eu! :))

În nopțile lungi înainte de examene, mi se intamplă să adorm pe la 3-4 dimineată, picată lată, pardon lungă, de atâta invătat. Și cafea cum nu prea beam, guma îmi ținea companie. Bașca, aveam senzația că ajută la memorie. Un lucru era cert, eram mai concentrată.

Astăzi gumă nu-mi lipsește din geantă, masină sau din casă. O am peste tot și îmi place. E bine că nu mai are legătură cu guma copilăriei pentru că țin la dinții mei și îmi place așa. Guma de mestecat Orbit îmi oferă un zâmbet minunat, în fiecare zi. Orbit menține albul dinților și te ajută să rămai concentrat mai mult timp. Și, așa cum vă povesteam într-un alt post, este un companion pentru masină, în trafic, pentru că te ajută să ajungi revigorat la destinație!

Revigorare plăcută , tuturor! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *