CAN-AM nevoie de altceva :)

Săptămâna trecută, pe circuitul din Crevedia a avut loc prezentarea gamei 2017 de autovehicule BRP Can-am.

Evenimentul a avut loc în prezența presei de specialitate auto-moto și s-a desfășurat sub îndrumarea instructorilor Academiei de Off Road-Corb44.

IMG_5216

Deși vremea a fost mohorâtă, „jucăriile” de sub “umbrela” Euronautica ne-au adus multă bucurie și satisfacție. Ploaia torențială nu ne-a încurcat, ba din contră, pe circuitul de off road noroiul ne-a încurajat să ne „jucăm” și mai mult cu side by side urile. Nu a contat că ne-am murdărit ci doar că am rămas cu o experiență memorabilă marca Can-am.

La eveniment au fost prezenți și Radu Lungu, castigătorul celei mai dure curse de ATV din lume “Hunt the Wolf” și multiplul campion la motociclism Tiberiu Troia.

IMG_5242

Gama 2017 BRP Can-am prezentată a inclus vehiculele ATV, SSV și Spyder care au fost testate de participanți atât pe circuit cât și pe traseul special de off-road și macadam.

IMG_5669

Modelele prezentate au fost ATV Outlander 650 și 1000mc, ATV Renegade, SSV Maverick X3 și SSV Traxter, Spyder F3 și Spyder RT precum și seria limitată Spyder Daytona.

EURONAUTICA INTERNAȚIONAL este importatorul și distribuitorul oficial în România al produselor BRP (Bombardier Recreațional Products) de peste 10 ani. Produsele BRP pe care le importă și comercializează în România sunt brand-uri recunoscute la nivel mondial: Can-am ATV, Can-Am SSV, Can-Am Spyder, snowmobile Ski-Doo și Lynx, ski-jeturi de apă Șea-Doo, motoare de barcă Evinrude.

Foto: Ion Cota

EURONAUTICA INTERNAȚIONAL este și importatorul oficial în România al unor mărci de prestigiu precum: Jeanneau Yachts și Motorboats, Suzuki Marine, Glastron, Ranger și Zodiac.

Foto: Ion Cota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *