IMG_4207

Misiune îndeplinită! :)

Etapa a 4-a din Campionatul Național de Off Road a avut loc la Târgoviște în perioada 20 – 23 iulie pe fosta reședință domnească a Tării Românești fiind al 4-lea an în care s-a organizat ca etapă de Campionat  Național.  Au fost înscrise 55 de echipaje în cele 4 categorii existente:  Standard A & B, Open, Extrem și Side by Side, ultima categorie fiind o premiera la CORB Adventure Days.

Spectatorii au putut vedea mașinile de concurs în fiecare seară, pe platoul din Piața Tricolorului, unde au fost expuse și câteva dintre cele mai spectaculoase vehicule Can-am ale companiei Euronautica International.

luminita_gemes_2017_corb44_z2+rx-2

Startul oficial în concurs a fost dat din Piața Tricolorului , vineri 21 iulie, începând cu ora 19: 30. Marea ebsență a acestui eveniment a fost Magda Danciu, aceasta fiind însarcinată în 7 luni. Printre sportivi au fost 8 fete care au parcurs, alături de ceilalți participanți din toate cele 4 clase peste 500 de km.

Vineri și sâmbătă au fost cele două zile de traseu de trophy, însa duminica a fost ziua cea mare, a Trialului, apoi urmand concursul marca Euronautica International.

Organizarea evenimentului a început cu 4 luni în urmă, imediat ce zăpada a permis accesul în trasee, CORB44 fiind clubul organizator al etapei a 4-a din Campionatul Național de Off Road, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Instituția Prefectului Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița.

Mulțumim sponsorilor noștri: Ejot, Generali Asigurari, Anconi Group, Matra Systems, Nokian Tires by Vianor, Avigeo, Complexul Prezidential Class Park, Skullcandy, E-Boda, Weider Nutrition, Karcher, H2O, Bergenbier, GTC Auto, Campeador, Euronautica, Best Tools.

Foto: Andrei Gemes & Luminita Gemes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *