O zi cu și despre sănătate

Activă și energică, mereu în căutare de noi experiențe în lumea sportivă și aviatică (și nu numai 🙂 ) și deschisă la noi provocări oferite de viață, imi iubesc mintea, trupul și sufletul în egală măsură.  Odată cu trecerea anilor, organismul are nevoie de mai multă atenție. Pentru a mă simți mereu în formă și a realiza ceea ce îmi scoate viața frumos în cale și pentru a mă bucura de fiecare pasiune a mea, un control medical periodic și amănunțit a stării de sănătate este foarte util.

IMG_1524

De curând, am descoperit clinica Provita, o clinică de top, un loc unde într-un timp foarte scurt și fix de la ora programată am putut face un set întreg de investigații și analize pe care orice persoană ar trebui să le facă, lucru care îl și recomand.

Medicii extraordinari, dotările moderne, serviciile impecabile mă îndreptățesc să spun că aici respectul, iubirea, căldura, amabilitatea și încrederea sunt la ele acasă.


Pachetul de analize se numește #Health360 și include RMN whole body, EKG, ecografie abdominală & sâni, radiografie pulmonară, analize complete de sânge, evaluarea nutriției dar și a nivelului de stres, screening de melanom (evaluarea riscului de cancer de piele și a leziunilor cu risc crescut în faze incipiente), evaluare de kinetofizioterapie personalizată plus multe altele.

Aici am aflat multe lucruri despre mine și corpul meu cărora fie nu le dădusem importanță, fie nu le stiam. O surpriză foarte plăcută a fost să aflu că vârsta mea metabolică este de 26 de ani. Dacă nu știați că există așa ceva, să știți că aici, în această clinică, chiar puteți afla multe lucruri cu și despre dumneavoastră.

IMG_0818
Mulțumesc Provita! Nimic nu este intamplător in viață!

#360health #clinica_provita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *