Dacia prezintă noul Duster

Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

Marea noutate a standului românesc din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt va fi noul Duster, prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă. Cu un design exterior complet nou și o adevărată revoluție la interior, noul model își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani.

Dacia Duster 1

Noul Duster nu se mulțumește să reinterpreteze codurile estetice ale predecesorului său. Liniile inspirate ale designului exterior evocă robustețe și siguranță, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad. Caracterul afirmat al modelului este accentuat de noua nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Dacia Duster 3

 

Noul Duster oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *