Bridgestone DriveGuard revoluţionează industria anvelopelor!

Bridgestone DriveGuard revoluţionează industria anvelopelor, aducând un plus de siguranţă şi beneficii suplimentare tuturor consumatorilor

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse de cauciuc din lume, anunţă că DriveGuard, noile sale anvelope touring inovatoare, au început să fie disponibile pe piaţa fiecărei ţări europene începând cu acest an.

1

Sistemul Bridgestone DriveGuard aduce beneficii suplimentare şi un plus de siguranţă tuturor consumatorilor şi este conceput pentru a se potrivi aproape oricărui tip de maşină. Anvelopa înlătură grijile referitoare la avaria anvelopelor şi oferă standarde ridicate de siguranţă, aderenţă performantă pe teren ud, confort şi eficienţă a consumului, asigurând şoferilor siguranţă şi comoditate.

Graţie pereţilor laterali dublaţi şi aripioarelor de răcire de cea mai înaltă tehnologie, câştigătoare a numeroase premii, anvelopele DriveGuard vă permit să ţineţi situaţia sub control şi să continuaţi să mergeţi cu 80 km pe oră pe o distanţă de până la 80 km după o pană.

Bridgestone DriveGuard 2

Renumit pentru crearea unor tehnologii de vârf, inovatoare, noul produs Bridgestone DriveGuard schimbă complet regulile jocului datorită:

  • Capacităţii sistemului de a fi montat la orice vehicul de pasageri, indiferent de fabricant sau model. Sistemul Bridgestone DriveGuard nu este limitat de montajul din fabrică al unor mărci specifice şi poate fi instalat pe majoritatea maşinilor prevăzute cu TPMS, sistem obligatoriu în Europa la noile maşini începând cu noiembrie 2014, oferind potenţialul unui parc auto de 32 de milioane de vehicule apte pentru a fi echipate cu DriveGuard.
  • Răspunsului unic la aproape toate tipurile de avarii (inclusiv ale peretelui lateral şi ale benzii de rulare), ceea ce este diferit de orice alt tip de soluţie de mobilitate (de exemplu, materialele de etanşare). Noua eră a tehnologiei DriveGuard utilizează o aripă de aerisire de design brevetat, dar şi pereţi laterali de sprijin duri ranforsaţi care permit şoferului să păstreze controlul şi să conducă pe o distanţă de până la 80 km cu o viteză de până la 80 km pe oră după o pană, până se află în siguranţă să repare sau să înlocuiască anvelopa, conferind astfel relaxare în legătură cu avarierea pneurilor.
  • Filosofia „niciun compromis”. Bridgestone DriveGuard oferă performanţa celei mai bune clase, fără compromisuri în asistenţa pentru aderenţa pe teren umed sau rezistenţa la rulare, aşa cum confirmă şi excelentele valori în sistemul de etichetare european al anvelopelor, (A pentru aderenţa pe teren umed şi C pentru rezistenţa la rulare) şi testarea independentă de către TÜV Süd ce demonstrează faptul că Bridgestone DriveGuard se clasează printre primele în categoriile de performanţă importante pentru şoferi, precum siguranţa pe teren umed, poziţionând astfel DriveGuard în fruntea condiţiilor de condus în siguranţă.

Bridgestone DriveGuard 4

Dat fiind că 60% dintre şoferi au suferit pene în ultimii patru ani, care au generat stări de neajutorare şi nesiguranţă combinate cu până la 3 ore de timp pierdut, acum a sosit în mod clar vremea de a regândi siguranţa anvelopelor. Bridgestone DriveGuard subliniază angajamentul companiei faţă de siguranţa pe carosabil – în practic orice condiţii – deoarece poate ajuta să prevină accidentele cauzate de perforare, pierderea presiunii sau alte tipuri de avarii ale anvelopelor.

„Bridgestone DriveGuard îţi permite să-ţi continui drumul şi să eviţi inconvenienţele ce survin brusc şi situaţiile periculoase care pot apărea atunci când ai o pană de cauciuc. Ţinând cont de limitele de viteză şi distanţă indicate, şoferii pot alege singuri unde şi când să îşi înlocuiască cauciucul. Tehnologia noastră revoluţionară  va contribui la siguranţa rutieră şi va conferi şoferilor un plus de relaxare”, a declarat Tom Adams, Director Replacement Sales în cadrul Bridgestone Europa.

 Bridgestone DriveGuard 3

Cum funcţionează DriveGuard?

Bridgestone DriveGuard se află în prima linie a inovaţiei, utilizând cele mai recente tehnologii pentru a aduce mobilitatea la următorul nivel, oferind:

  • Mobilitate la presiune joasă, datorită:
    • Unui perete lateral ranforsat optimizat care susţine greutatea vehiculelor în cazul pierderii bruşte de aer, menţinând controlul asupra vehiculului în condiţii de siguranţă pe o distanţă de până la 80 km cu o viteză de până la 80 km pe oră.
    • Strat corp avansat cu înveliş din poliester care conferă rezistenţă ridicată la generarea de căldură, îmbunătăţind durabilitatea anvelopelor.
    • Nano Pro-Tech, un compus care reduce fricţiunea între moleculele de carbon, astfel reducând generarea de căldură în peretele lateral şi ajutând anvelopa să-ţi menţină forma.
    • Aripioare de aerisire de tehnologie înaltă brevetate din peretele lateral care direcţionează căldura mai puternică din peretele lateral către jantă şi astfel ajută la conservarea anvelopei, îmbunătăţind siguranţa şi durabilitatea.
  • Control pe suprafeţe umede, datorită:
    • Hidroplanării excelente: aderenţă excelentă cu distribuţie optimizată a golului în partea centrală a modelului.
    • Tratării îmbunătăţite a virajelor: blocuri conectoare cu distribuţie optimizată a presiunii la contact.
    • Distranţei scurte de oprire: conţinut bogat în siliciu cu tehnologie Nano Pro-Tech.
  • Confort, datorită:
    • Noului design în formă de coroană ce oferă absorbţie a neregularităţilor de pe şosea.
    • Indicatorului de nivel ranforsat optimizat.
    • Construcţiei cu greutate redusă.
    • Ajustare a confortului în funcţie de mărime.
    • Imobilitate sporită ceea ce asigură confort comparativ cu anvelopele standard.

Bridgestone DriveGuard va fi disponibil în Europa în 19 mărimi de vară şi 11 de iarnă – de la 185/65 R15 până la 245/40 R18.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *