Lux și performanță în capitala Moldovei

Caravana Above & Beyond Tour

Ca o mare pasionată în ale automobilismului și off-roadului , weekend-ul acesta am avut  plăcerea de a participa la un eveniment elegant și bine organizat  patronat de dealerul Casa Auto Iași, care a adus în zilele de 4 si 5 noiembrie, în Satul Păun, Comuna Bârnova, Caravana europeană Land Rover Above & Beyond Tour, un eveniment croit în jurul competențelor remarcabile ale mărcii Land Rover în condiții de teren accidentat.

Above-and-Beyond Tour_LR (5)

În contextul asocierii excepționale cu evenimentul ”Cupa Adventure 4×4 Iași”, participantii au avut parte de un sfârsit de săptămână plin de aventură, cu mașini extraordinare, emoții și adrenalină.

Sâmbătă, 4 noiembrie, eu am fost norocoasa care a deschis proba de trial superspecială printr-o demonstrație cu Noul Discovery iar după reacțiile privitorilor aș putea spune că m-am descurcat de minune 🙂 . Traseul a fost spectaculos, iar atmosfera neînchipuit de frumoasă.

23269642_1398329070289693_151975043_o

Promisiunea de a ajunge oriunde la volanul unui Land Rover și de a face față oricăror provocări se confirmă în zilele noastre prin tehnologiile avansate și capabilitățile unice ale modelelor desenate și stilizate în cele mai mici detalii, proiectate pentru performanță și testate în condiții extreme, pentru a garanta drumuri fără limite, în condiții de condus agreabile.

Above-and-Beyond Tour_LR (3)

Fanii Land Rover au avut oportunitatea de a testa limitele acestor mașini impresionante într-un eveniment unic, într-un loc unic.

Above-and-Beyond Tour_LR (6)

Participanții și-au putut testa calitățile de șofer pe teren accidentat și au câștigat o mai bună înțelegere a manevrării vehiculului, gestionării obstacolelor și abordării diferitelor condiții de drum.

Above-and-Beyond Tour_LR (2)

Alături de modelele Land Rover: Noul Discovery, Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Velar și Range Rover Sport, marca Jaguar s-a alăturat evenimentului cu trei modele ce au putut fi testate în on road: Jaguar XE, F-PACE și Jaguar XF.

Jaguar-setup

Echipa Jaguar Land Rover Iași a încheiat evenimentul cu aproximativ 300 de teste și impresii memorabile din partea clienților și fanilor fericiți, unii dintre ei având un motiv decisiv pentru a-și comanda mașina visată.

 

Foto: Andrei Postolache

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *