Iași, din nou pe harta off road-ului

Dacă Ștefan cel Mare ar fi trăit și în zilele noastre, ar fi fost tare mândru de acțiunea moldovenilor lui.

Cupa Adventure 4×4 Iași a fost un eveniment bine organizat, frumos, cu traseu la care echipajele au dat dovadă de măiestrie în navigație și la care a domnit fair play-ul. Dezavantajați totuși de Cupa Zimbrul ce urma exact la o săptămână după ei, Adventure 4×4  Iași a reușit să strângă la start doar 13 echipaje, 9 la Standard și 4 la Open Hard.

IMG_9033

Pe scurt, am putea spune că au fost puține echipaje, dar bune. Cu părere de rău pentru celelalte echipaje absente, Cupa Adventure 4×4 Iași a fost un eveniment care ar putea candida cu succes la categoria cele mai bune evenimente off road ale anului.

DSC_1292

Si cum la off road iubim ploaia și noroiul, ei bine, și la Iași aceasta a fost sarea și piperul competiției. În prima zi, cei 85 de km „tunși” la 75 de km au fost un deliciu. Traseul  a fost destul de dificil, însă nu a fost scurtat datorită dificultății, ci pentru că acesta intra în aria protejată Repedea. Roadbook-ul a fost unul aproape fără greșeală, un traseu superb, spectaculos, desfășurat în arealul comunelor Bârnova, Dobrovăț și Ciurea.

DSC_1304

Ziua a 2-a de concurs a fost și ea încununată cu succes. 50 de km au fost parcurși cu brio de cele 13 echipaje înscrise în cele două clase. Traseul s-a desfășurat între comunele Tomești și Schitu Duca.

DSC_1262

Trialul a fost bomboana de pe tort. Destul de greu, dar foarte spectaculos, acesta a adus și un public numeros din Iași, dar și din vecinătate. Evenimentul a fost organizat împreună cu dealerul Casa Auto Iași care înaintea trialului, pe o parte din traseul de concurs, a oferit posibilitatea clienților să testeze modelele din gama Land Rover. Ca și locație, a fost ales satul Păun, comuna Bârnova.

23130926_1734292893255628_2081407949856478155_n

Felicitări celor 10 membri ai clubului Adventure 4×4 Iași! Evenimentul a fost de nota 10!

Clasament:

Trophy OPEN:

  1. Romeo Andrieș / Vasile Cobuz
  2. Ciprian Ilisei / Bârlădeanu Ionică
  3. Sale Dan / Pieptu Traian

Trophy STANDARD

  1. Pedro Pinto / Pitic Rareș
  2. Fechet Marius / Petrea Raul
  3. Naca Ionuț / Mihailov Mircea

Trial OPEN

  1. Ciprian Ilisei / Bârlădeanu Ionică
  2. Sale Dan / Pieptu Traian
  3. Romeo Andrieș / Vasile Cobuz

Trial STANDARD

  1. Gheorghiu Bogdan / Diaconu Radu
  2. Pedro Pinto / Rareș Pitic
  3. Mazuru Alex / Mazuru Mihaiță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *