DERMAPEN – Tratament de întreținere a frumuseții

Frumusețea o moștenim, dar e bine să o menținem și să o întreținem, pentru că timpul trece iar prin natura firii, semnele vremii se văd și pe chipul nostru. Și oare chiar ne dorim să se vadă? 🙂

Procedura cu dermapen este o noutate revoluționară care folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile.

IMG_1777

Este un dispozitiv medical folosit pentru a sparge vechiul țesut al unei cicatrici, vergeturi sau al unui rid și a stimula celulele pielii pentru proliferare. Această multiplicare are ca rezultat crearea de noi straturi de țesut de fibre de elastină și colagen, precum și o îmbunătățire a aportului de sânge. Cu ajutorul acestei proceduri se poate îmbunătăți vizibil calitatea pielii. Și asta într-un timp relativ scurt, în funcție de zona, procedura și complexitatea tratamentului,  numărul de ședințe indicate pentru tratament fiind între 3 și 8, la un interval de 2-3 săptămâni una de cealaltă.

IMG_1782

Dr. Natalia Marcenco, chirurg plastician la World Estetica, cea mai nouă și avangardistă clinică de înfrumusețare din capitală, medic extraordinar din toate punctele de vedere și prieten de neuitat de îndată ce ajungi să îl cunoști, combină diferite tratamente pentru optimizarea rezultatului (procedura cu dermapen, procedura cu dermapen combinată cu mezoterapia clasică, etc).

IMG_1766

Pe lângă aceste proceduri, în domeniul tratamente faciale mai face implanturi cu botox, mezoterapie, injectări pentru volum sau îndepărtarea cearcănelor, iar la capitolul chirurgie, otoplastie, mărirea, micșorarea, reconstrucția sau ridicarea sânilor, lifting facial, liposucție, abdominoplastie etc.

IMG_1837

Dacă vă întrebați cum funcționează procedura cu dermapen, vă pot da câteva detalii obținute chiar de la doamna doctor.

IMG_1819

Dispozitivul alunecă ușor de-a lungul pielii, penetrează straturile pielii cel mai aproape de suprafață, cu o adâncime de până la 2,5 mm pentru a crea numeroase puncte mici ale acului, până la 1000 de microînțepături pe secundă. Terapia încurajează organismul să răspundă prin crearea de noi fibre de colagen și elastină. Pe măsură ce pielea răspunde, se umflă și se îngroașă, reducând apariția cicatricilor, ridurilor și liniilor fine.

IMG_1836

O ședință durează aproximativ 20-25 de minute, iar după tratament, serul de Vitamina C sau acidul hialuronic ajută la calmarea, vindecarea și protejarea pielii. Majoritatea persoanelor care fac tratamentul vor avea roșeață ușoară și posibil umflături, cam aceeași senzație ca o arsură ușoară a soarelui. Efectele pot dura 24 – 48 de ore și în puține cazuri pot să apară vânătăi. După o perioadă scurtă de timp, câteva zile până la câteva săptămâni,veți observa un aspect mai luminos, mai strălucitor și mai radiant, și cu toate acestea, efectele complete ale tratamentului apar la câteva luni mai târziu.

IMG_0844

Riscurile de infecție sunt excluse în cazul acestei proceduri, întrucât capetele de tratament sunt sterile și de unică folosință și nu există nici efecte secudare, durerea este minimă iar recuperarea este rapidă.

O recomand cu tot sufletul pe doamna doctor Natalia Marcenco pentru profesionalismul, implicarea, atenția și căldura cu care își desfășoară activitatea iar minunile apărute din mâinile ei le poate simți oricine își dorește, PE PROPRIA PIELE. 🙂

Cine își poate vedea frumusețea  nu va îmbătrâni NICIODATĂ!

IMG_1827

Foto: Ion Cota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *