Prima dragoste nu se uită niciodată: Muumi Baby!

De câteva luni bune, încerc să-l împrietenesc pe băiețelul meu, Cezar, cu Doamna Oliță! Degeaba i-am spus eu că olița este minunată, că este prietena lui, care niciodată nu-l lasă ”la nevoie”, că este în siguranță și poate să stea pe ea mult și bine. Cezar al meu fuge ca ars doar când o vede. I-am luat trei olițe, vesele, una mai frumoasă decât alta, poate-poate i-ar stârni vreuna curiozitatea și interesul.

Ca să obișnuiești copilul să facă pishu la oliță, trebuie să-l pui pe oliță în mod special, atunci când se trezește. Dar al meu fuge cu pantalonii în vine. Singurul ”progres” pe care l-am înregistrat este acela că băiețelul meu a ajuns să stea fix 30 de secunde pe oliță, iar apoi o rupe la fugă, evident, cu pantalonii în vine.

Fetița mea a fost precoce, la un an, făcea deja la oliță, dar băiețelul nu are răbdare, oricâte jocuri am încercat să-i creez, n-am reușit cu niciun chip să-l țin pe tron! Așa că, resemnată, m-am întors la prima lui dragoste: scutecele! La urma urmei, cunosc băieți care nu au renunțat la scutece până la patru ani și n-a făcut nimeni nicio dramă din asta!

Pe prima lui dragoste o cheamă ”Muumi Baby, scutece eco finlandeze”. Am descoperit aceste scutece minunate, în urmă cu patru luni și le-am încercat. De atunci, am rămas fidelă acestui brand, pentru că scutecele Muumi Baby sunt 100% fără chimicale și au toate certificările de calitate. Îmi place  că stratul de contact cu pielea este extrem de fin și de delicat la atingere.
Și Cezar este foarte încântat de ele, încât nu le-ar da pe nicio oliță din lume!

Copilul meu nu s-a iritat niciodată și, mai mult decât atât, nu s-a trezit niciodată ud. Le-am dus și la grădiniță, iar educatoarea a fost și ea surprinsă de calitatea lor, de sistemul perfect de prindere, dar și de eficiența lor. Chiar dacă un copil stă mai mult timp cu un scutecel, Muumi Baby se umflă, dar nu dă pe afară! În construcția scutecului Muumi, materiile prime sunt prelucrate cu tehnologii speciale astfel încât să nu conțină chimicale nocive și să își păstreze capacitatea de absorție. Pulpa absorbantă provine din păduri nordice, fiind mai afânată si are o capacitate incredibilă de absorție.

Cine este MUUMI?
Muumi este un personaj din poveștile nordice.
Muumi- sau Moomin (în suedeză Mumintrollen) sunt caracterele centrale într-o serie de cărți pentru copii. Compania finlandeză DELIPAP producătoare a acestor scutece a ales mascota familiei MUUMI și i-a împrumutat numele pentru linia ei de scutece. De aceea scutecele se numesc MUUMI BABY. Valorile personajelor MUUMI au fost îmbrățișate de acțiunile și politicile de calitate ale companiei: grijă pentru natură, dragostea pentru cei mici, optimism, armonie, preocupare pentru a fi mai bun.
MUUMMI BABY- MUULT mai bine pentru bebelușul tău!
Pentru că povestea copilului tău este de fapt cea mai frumoasă poveste din lume! 🙂

Le găsiți aici: https://scutece-calitate.ro/ dar și aici: https://www.facebook.com/muumibaby.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *