Pune-ți centura, mergem la Continental Black Chili Driving Experience!

Ești pasionat de mașini? Perfect! Hai cu mine în Franța la cel mai mișto eveniment auto! Când ai simțit ultima dată adrenalina într-o mașină super sport? E acel moment când te gândești că viața este făcută să fie trăită în cel mai cool stil: mașini luxoase, drumuri ca în filmele cu James Bond, cazare de 5 stele, gustări sofisticate și distracție pe măsură.

Patru zile din viața ta vor rămâne de neuitat, te asigur. Totul ca să descoperi secretul unei aderențe perfecte, dar mai ales importanța pe care o au anvelopele super performante. Un eveniment avangardist creat de Continental: Black Chili Driving Experience. 

SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P și ContiSportContact 5 sunt cele mai noi anvelope ale constructorului Continental, iar acestea vor „încălța” mașinile participante la evenimentul din Franța: Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 și BMW M240i. Deci, pregătește-ți mănușile de condus și ochelarii de soare! 😉

Continental este lider în industria auto și nu este doar un producător de anvelope de mare performanță; compania își dedică aproximativ 75% din întreaga sa activitate globală fabricării de piese auto cum ar fi sistemele de suspensie și de frânare sau alte sisteme de siguranță (ABS, ESP, AEB etc.) și conectivitate, dar de piese mici și importante precum duzele de spălare a farurilor.

Te întrebi ce este Black Chili? Acesta este „ingredientul secret” pe care compania Continental l-a folosit ca să imbunătăteasca capacitatea de manevrare și de frânare a anvelopelor de vară de inaltă performantă (UHP), reducând în același timp rezistența la rulare, ceea ce determină o durată de viată mult mai mare a  anvelopelor chiar și în condiții de utilizare zilnică. Nu e de mirare faptul că fiecare a 3-a mașină produsă în Europa, este echipată cu anvelope Continental. 

Cum poți să câștigi călătoria în Franța?

Black Chili Driving Experience este un prilej de a celebra locul major pe care îl ocupă în industria de automobile și în cea a anvelopelor. 

Dintre primii cei mai buni 100 de participanți la competiție, Continental va alege opt castigători. Unul dintre ei ai putea fi chiar tu. Mai mult decât atât, poți veni la eveniment însoțit de o persoană pe care ți-o alegi tu. Astfel, împreună veți putea descoperi secretul unei aderențe perfecte.

Aici găsești regulamentul de participare, dar și toate informațiile: http://bit.ly/BCDE_Roxana

*Evenimentul se va desfăsura în perioada 8 – 11 octombrie a.c. sau în primăvara anului 2021 și va ține seama de toate restricțiile și recomandările privitoare la protejarea sănătătii. 

Ne vedem curând! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *