Super Dura Lube, aditiv pentru ulei, pentru sănătatea motorului mașinii mele!

Întotdeauna am știut că, indiferent de ce este “la modă”, doar calitatea contează și niciodată nu am făcut rabat de la acest lucru.

Îmi aleg cu grijă parfumul care mă definește și la fel procedez și cu…ingredientele pentru motor.

Iar la mașini cred eu că este ca la oameni. Așa cum noi suntem atenți cum și cu ce ne hrănim pentru că vrem să avem o viață lungă și să fim sănătoși, la fel și mașina are nevoie de protectie, de o ungere perfectă ca să aibă longevitate.

Pentru motorul meu folosesc aditivul Super Dura Lube. De fapt, nu e doar aditiv de ulei, ci lubrifiantul perfect care condiționează metalul, reducând frecarea prin penetrarea suprafeței metalice. Acesta este cel care netezește și acoperă microporii, asigurând o supra-alunecare între părțile metalice, grație proprietăților revoluționare ale moleculelor sale de SR3.

De fapt, Super Dura Lube este un amestec de înaltă precizie de componente petroliere de cea mai revoluționară tehnologie. Combinate printr-un proces tehnologic unic, ele au dat naștere la cea mai calitativă formula de reducere a frecării, testate vreodată (SR3).

Evident că Super Dura Lube nu a fost conceput să înlocuiască uleiurile din motoare, dar reușește s-o facă cu succes. Atunci când uleiul pe care l-ai folosit nu este de calitate superioară, sau nu este schimbat la timp, ori ai suprasolicitat motorul, Super Dura Lube preia și sarcina uleiului de a lubrifia motorul.

Grație proprietăților sale revoluționare, acest aditiv face motorul să continue să funcționeze, chiar și în situații limită. Se întâmplă când motorul rămâne fără ungere, însă pentru un timp limitat. Asta înseamnă că nu ne culcăm pe-o ureche și lăsăm Super Dura Lube să facă singur toată treaba!

Cel mai mult îmi place faptul că Super Dura Lube nu atacă deloc simeringurile sau garniturile de cauciuc. El nu conține niciun ingredient potențial dăunător, precum plumb, silicon, bisulfura de molibden, PTFE, grafit sau Teflon, care se găsesc în alți aditivi de ulei sau în tratamentele de motor.

În timp, aceste “ingrediente” îmbătrânesc și se exfoliază de pe suprafețele metalice, apoi se descompun în particule solide. Toate acestea duc la patru efecte păguboase pentru orice motor: înfundă filtrele de ulei, înfundă cuzineții, odată ajunse în camera de ardere, formează acizi care atacă pistoanele și cămășile. Nu în ultimul rând, modifică cotele de toleranță ale motorului, prin uzuri neuniforme.

Cum se folosește Super Dura Lube? Foarte simplu!

Dacă aveți motoare pe benzină și motorină, atunci adăugați aditivul în baia de ulei, când schimbați uleiul și filtrul de ulei, respective la mai puțin de 1.000 km. Următoarele schimburi se fac la interval normale, conform indicațiilor de service.

Un singur flacon de Super Dura Lube este suficient pentru motoarele de până în 3.000 cmc. Pentru motoarele mai mari, cantitatea de ulei trebuie să fie de 5% din cantitatea de ulei pe care o introduceți în motor, la un schimb.

Aditivul îl cumpăr online, de la #Kparts.ro, unde fiecare produs are un termen de garanție îndelungat și unde găsesc cel mai avantajos raport calitate-preț, la o gamă bogată de produse. Pentru că motorul meu merită 119.00 lei, cu tot cu TVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *