Dacia Spring, un nou model de oraș 100% electric

Are un motor electric de 44 de cai putere și o baterie de 26.8 kWh, în timp ce autonomia oficială în regim urban este de 295 de kilometri. Poți merge în oraș până la 5 zile, fără să trebuiască să încarci bateria vehiculului.  Acumulatorul se încarcă în mai puțin de o oră cu până la 30 kW.

Poți încarca noul Spring Electric acasă, la o priză obișnuită sau poți instala un Wallbox, pentru o încărcare rapidă, în 4 ore și 27 de minute. Te grăbești? Cu încărcătorul CC (disponibil opțional), poți încărca bateria până la 80% în numai 50 de minute, la o stație de încărcare rapidă.

Primul model 100% electric de la Dacia afişează atributele recunoscute ale mărcii, respectiv: simplitate, robusteţe şi accesibilitate, cu design nou, bare de pavilion, jante de 14”, din aliaj ușor, cu aspect diamantat, scut de protecție spate și gardă mare la sol.

Noul Spring Electric îmbină agilitatea unui vehicul de oraș cu robustețea unui SUV și se remarcă prin aspectul modern. Dacia Spring Electric este compactă, dar este și spațiosă, cu 4 locuri generoase și un interior modular. De asemenea, oferă cel mai mare volum de încărcare din clasa sa, cu un portbagaj spațios (300 l) și banchetă spate rabatabilă.

Dacia Spring Electric este dotat cu sistemul multimedia MEDIA NAV cu ecranul tactil de 7” ce permite conectarea prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ pentru smartphone-urile compatibile, precum și prin Bluetooth, ecran color de 3,5” pentru șofer, senzori de parcare spate și cameră video spate, servodirecție electrică, geamuri electrice față și spate, închidere centralizată cu telecomandă, aer condiționat.

Modelul va putea fi achiziționat începând din primăvara anului viitor doar de operatorii de flote.

O nouă rEVoluție DACIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *