Bugatti Chiron – premiera mondiala!

m7 18_CHIRON_driver-side_WEB

Bugatti Chiron este o minune de inginerie pe 4 roti, la fel ca si predecesorul sau, Veyron. Chiron, un monstru de 1.500 cai putere, cu un cuplu de 1600 NM intre 2000 si 6000 rpm ce “bate” 100 km/h in mai putin de 2,5 sec, viteza maxima ajungand la 420 km/h. Acesta este rezultatul motorului legendar si unic W16 de opt litri, care a fost recent dezvoltat de Bugatti. In combinație cu cele patru turbocompresoare noi ,mai mari, care sunt controlate de turbocompresorul în doua etape, Bugatti introduce și un numar mare de alte rafinamente tehnice și inovații, performante ce pot fi controlate cu ușurință la toate vitezele . Caroserie monococa din fibra de carbon, un șasiu adaptiv nou proiectat, anvelope special dezvoltate pentru Bugatti si alte tehnologii inovatoare, fac din Chiron un campion în ceea ce privește accelerația maximă.

02_CHIRON_34-front_WEB 06_CHIRON_34-rear_WEB

Chiron este o masina supersport cu ADN Bugatti, ultra moderna, incredibil de rapida, agila si puternica. Desigur, este produs in editie limitata, doar 500 de unitati in toata lumea iar pretul de baza este de 2,4 milioane de euro …insa au fost deja comandate in avans, o treime din totalul productiei ; primul vehicul va fi livrat in aceasta toamna . Daca din Romania inca nu s-a incumetat nimeni sa achizitioneze acest model, ei bine vecinii bulgari au deja un client care a si achitat avansul pentru unul din cel 500 de exemplare. Cin’ sa fie oare? :))

 

11_CHIRON_head-light_WEB

Video:

1 thought on “Bugatti Chiron – premiera mondiala!

  1. Super Roxana ! Sti ce eu ti-am zis de atata ori ca tu tinzi spre..perfectionalism! Iti doresc sa ajungi acolo unde iti doresti ca ai muncit si te-ai daruit carierei tale !Succes deplin, ca meriti din plin!Felicitari draga mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *