De astăzi, Brand Ambasador al SsangYong în România

Mă bucur mult că SsangYong a revenit în forță pe piața din România. Constructorul coreean este un brand cu o istorie în spate, atât ca vehicule de stradă cât și în sporturile cu motor. Mă leagă amintiri frumoase de SsangYong, în urmă cu doi ani am participat cu un SsangYong în Campionatul Național de Rally Raid.

_MG_6207IMG_0109

Iată că a sosit momentul unei noi colaborări, de data asta cu o mașină de stradă. De-a lungul celor 18 ani de carieră în presa auto, am avut ocazia să testez multe mașini însă puține le-am ales să-mi fie partener zi de zi. Este începutul unei noi colaborări frumoase și sper îndelungate, mai ales că sunt în continuare implicată în motorsport. Noul Rexton este perfect pentru familia mea numeroasă, este o mașină de teren perfectă, bine dotată, care nu consumă mult, este silențioasă și are forme impunătoare.

IMG_2738

Pentru mine, mașina are suflet și trebuie să facă corp comun cu șoferul. Întotdeauna mi-am respectat și îngrijit mașinile pentru că și ele au avut grijă de mine. Noul Rexton întoarce priviri pe stradă, este o mașină bine dotată și accesibilă ca preț pe care o recomand tuturor ce doresc să-și achiziționeze o mașină de teren. Este suficient s-o testezi o dată, că te vei și îndrăgosti de ea. Rexton este vârful de lance a coreenilor de la SsanYong. 🙂

Foto: Ion Cota

Am ales să conduc un SsangYong Rexton cu 4×4, transmisie automată în 7 trepte și echipare Premium.

IMG_7774

 

Acordul marchează începutul unei noi campanii SsangYong în România prin care WAE Ltd, importatorul SsangYong în România, Ungaria, Cehia și Slovacia își propune să popularizeze modelele constructorului coreean și la noi în țară.

IMG_7784

În prezent, WAE Ltd importă și distribuie prin intermediul rețelei sale de dealeri autorizați SsangYong 4 modele ale constructorului coreean. În prim plan este Rexton, un SUV de clasă D+, cel mai popular model al coreenilor în România. Suplimentar clienții din România pot cumpăra și SUV-urile mici, Tivoli și XLV sau medii, Korando, modele aliniate la toate pretențiile pieței auto din prezent.

 

În 2019 SsangYong va introduce pe piața din România încă 2 modele noi, a 5-a generație a modelului Korando și probabil cel mai mare pick-up de pe piața  românească.

În România, SsangYong și-a început reconstrucția rețelei de dealeri și reparatori după o pauză de câțiva ani. În prezent există 12 showroomuri în țară, cu 7 mai multe decât anul trecut, 15 puncte de service iar vânzările mărcii au crescut față aceași perioadă a anului trecut cu 500%.

Foto: Ion Cota

SsangYong Motor este cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud, începându-și activitatea în 1954. Specializat în producție de vehicule 4×4 din 1974, SsangYong produce și comercializează doar modele SUV și odată cu campania de reînnoire a mărcii, a lansat din 2016 câte un model nou în fiecare an și va continua extensia paletei de produse și în anii următori. Preluată în 2010 de gigantul industrial Mahindra&Mahindra, SsangYong beneficiază de planurile de dezvoltare ale acestui foarte ambițios concern care intenționează să își facă simțită prezența în domeniul autovehiculelor de teren dar și în captivanta lume a mașinilor electrice.

Foto: Ion Coța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *