Terapiile REVIV, acum și în România.

Clinica nr 1 din România pentru reproducere umană – Columna Medical Center, a achiziționat franciza REVIV, brand specializat în terapii intravenoase de hidratare, anti-aging și detoxifiere. Noua clinică este situată în zona de nord a Capitalei, pe Blvd Primăverii nr 29 și face parte din lanțul de peste 35 de astfel de clinici din mai multe orașe precum Las Vegas, Toronto, Londra sau Sydney.

Perfuziile REVIV durează în medie între 30 – 40 de minute ca timp de administrare iar injecțiile BOOSTER doar câteva secunde. Aceste tratamente ajută la hidratarea organismului, curăță organele vitale, ajută în tratarea și prevenirea răcelii, ajută la slăbit, reduce efectele stresului și luptă împotriva procesului de îmbătrânire. REVIV are pană în prezent mai mult de 300.000 de terapii efectuate pe tot globul, cu zero reacții adverse serioase.

Chiar dacă toate terapiile medicale comportă niște riscuri, clinicile REVIV sunt conduse de doctori cu înalte certificări care aderă la protocoale medicale stricte și standarde de sigurantă. Toate echipele lor medicale sunt formate din paramedici/asistente certificați și specializați, având ani de experientă. Înaintea terapiilor nu se fac teste sanguine deoarece vitaminele pe care le folosesc sunt solubile în apă. Asta inseamnă că organismul nostru va reține ceea ce are nevoie iar orice surplus va fi eliminat în mod natural de către organism.

Nimănui nu-i place să fie înțepat… Pentru a înlătura această neplăcere, personalul medical aplică înainte de a administra injecțiile un spray cutanat care amorțește, astfel că aceste injecții cu vitamine și nutrienți sunt fără durere.  Cel mult se simte o ușoară zgârietură.

Beneficiile terapiilor 

Terapiile I.V. pot dura de la 10 minute pentru VITAGLOW la 20 de minute pentru HYDROMAX, ULTRAVIV sau MEGABOOST iar ROYAL-FLUSH de purificare a întregului organism durează aproximativ 45 minute.  Terapiile intravenoase sunt administrate rapid și veți începe să simțiți efectele imediat iar acestea se vor stabiliza în următoarele 24 h.

Hydromax – Terapie de hidratare

Hydromax este formulată să hidrateze înainte și după activităti sportive extenuante. Este folosită de asemenea pentru a calma arsurile solare. Acest tratament reface hidratarea organismului adăugand minerale, antioxidanți și electroliți, eliminând acidul lactic și alte toxine.

Ultraviv – Terapie de recuperare

Ultraviv este terapia de recuperare formulată pentru a reface hidratarea și ajută la recuperare ca urmare a diverselor indispoziții precum cele date de mahmureală, de răcelile banale sau de simptome ale gripei. Alte beneficii sunt reducerea durerii și a stărilor de vomă și scăderea inflamației.

Megaboost – Terapia pentru starea de bine

Aceasta este terapia lor de referintă. Ea constă în injectarea intravenoasă de doze mari de Vitamina C imbunătătită cu alte vitamine, minerale, antioxidanți și electroliți. Perfuzia este concepută pentru a stimula energia și sistemul imunitar, pentru a detoxifia și a repune organismul într-un echilibru sănătos.MEGABOOST este terapia perfectă pentru a menține o sănătate bună, pentru a combate efectele schimbării de fus orar și a reface hidratarea.

Vitaglow – Terapia de frumusețe

Este terapia anti-imbătranire ce conține doze mari din cel mai puternic antioxidant, GLUTATHIONE, și Vitamina C pentru a ajuta la detoxifierea organismului de radicalii liberi distrugători. Această infuzie curătă de asemenea organele vitale și imbunătăteste aspectul părului, pielii și unghiilor.

Royal Flush – Terapia Delux

Royal Flush este topul experiențelor I.V. care asigură starea de bine și beneficiile refacerii combinând elemente din ULTRAVIV , MEGABOOST și VITAGLOW. Fiind o formulă I.V. de purificare completă, Royal Flush rehidratează, saturează cu minerale esențiale și vitamine, crește energia și intăreste sistemul imunitar, scade inflamația, reduce durerea și starea de vomă, detoxifiază și curătă organele vitale.

Vitamina B12 Energie Pură

Vitamina B-12, este de multă vreme favorita atleților și a veganilor , reprezintă un impuls natural de energie care reglează somnul, starea de spirit și perioadele de apetit. Această injecție dă un impuls sistemului imunitar și producerii celulelor roșii din sânge.

Vitaboost Master Antioxidant

Glutathionul este cel mai puternic antioxidant care se ocupă cu menținerea sănătătii corpului, prevenind și inversând efectele dăunatoare ale radicalilor liberi. Acest tratament oferă o întreținere a pielii, părului și unghiilor dar se ocupă și de organele vitale curățite cu tratamentul de purificare.

Slimboost –  Pierdere Metabolică a Greutătii

Această injecție lipotopică conține proprietătile mixului REVIV format din Vitaminele complex B și aminoacizi pentru a furniza energie, a stimula metabolismul și a grăbi arderile de grăsimi.

De asemenea, Slimboost ajută la reglarea somnului, stării de spirit și perioadelor de apetit, ajută la mărirea producției de celule roșii din sânge, dă un impuls sistemului imunitar și detoxifiază organismul.

CoQ10+ Randament Fitness

Acest amestec patentat între Coenzima Q10 și complexul de vitamine B este special conceput pentru a vă ajuta să vă puteți antrena intensiv și să vă recuperați mai repede, producând energie pentru creșterea celulară și menținerea sănătătii cardiovasculare. Proprietățile antioxidante ale Coenzimei Q10+ ajută la impulsionarea sistemului imunitar și are efect anti-imbătranire.

REVIV eeste lider global in tratamentele cu vitamine si nutrieni.

REPLANISH. REVITALIZE. REVIV.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *