Celulita? Se tratează. Remodelarea corporală cu VelaShape III

Cineva spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta. Așa este. Ba chiar aș veni cu o completare: nicio sarcină nu seamănă cu alta și nicio periodă post maternitate, cu cea de la primul copil. Atunci, adică în urmă cu 10 ani, am luat 24 de kilograme în timpul sarcinii, surplus pe care l-am dat jos rapid după nașterea Anei.

IMG_7604

La Cezar au fost doar 14 kilograme de care mă chinui să scap și acum, la 7 luni de la nașterea lui. Da, bine, mai sunt doar două de topit, dar ce mă fac cu celulita? Lasând la o parte faptul că mă confrunt cu ea pentru prima oară în viață, descopăr că e mai păcătoasă decât auzisem. Țin dietă, fac sport, beau multă apă plată și ea tot nu dă semne să cedeze.

IMG_4306

De curând, mi-am luat un aliat, Clinica Dr. Negoiță și, o armă –  tratamentul VelaShape III – terapia numărul 1 în lume, la ora actuală, în reducerea celulitei. În timpul ședințelor de tratament, se folosește VelaShape III, un aparat ultramodern care combină două tehnologii puternice – Infraroșu și Radiofrecvență bipolară. Totul funcționează pe sistemul vaccumului și a rolelor mecanice, care acționează concomitent asupra zonei de tratament. În cazul meu, zonele atinse de celulită.

Foto: Ion Cota

Radiofrecvența lucrează asupra țesutului adipos din profunzime, producând încălzirea stratului de grăsime din interior. Cu alte cuvinte, VelaShape III alungă celulita de pe coapsele mele! Apoi, intervine lumina infaroșie care stimulează microcirculația și metabolismul și ajută în procesul de vindecare natural prin creșterea celulelor albe din sânge. Pare simplu? Așa și este!

Foto: Ion Cota
Foto: Ion Cota

Procedura de remodelare corporală VelaShape III este un tratament non-invaziv contraindicat doar în sarcină, alăptare și în cazul persoanelor cu varice. În schimb, are o sumedenie de beneficii – elimină celulita, reduce laxitațiile (moliciunea) pielii, tonifică intens, îmbunătățește textura pielii și reduce circumferințele corpului.

În plus, schema de tratament este foarte simplă cu o ședință la două săptămâni. Perfect pentru persoanele ocupate și mai ales pentru mămicile tinere. Semnele bune încep să apară după prima ședință de tratare a celulitei cu VelaShape III, iar reducerea semnificativă după 8 săptămâni. În cazul meu, am remarcat că pielea arată tânără și fermă, aspectul de coajă de portocală s-a diminuat și am pierdut 2-3 centimetri de pe coapse, după doar o ședință de tratament de remodelare corporală cu VelaShape III.

Foto: Ion Cota

Tu cum lupți împotriva celulitei? Scrie-mi și împărtășește-mi experiența tale.

www.drnegoita.ro

 

Foto: Ion Cota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *