Reclama Mercedes-Benz 2019, filmată în România, face furori în lume!

 

Mercedes-Benz dă lovitura cu o reclamă, omagiu, care ne întoarce în timp cu mai bine de un secol. Spotul publicitar spune povestea reală a Berthei Benz, soția lui Karl Benz, inventatorul primului automobil din lume produs în serie.

Mercedes-Benz, reclamă în filmată în România

Pentru a dovedi lumii că invenția lui Karl Benz deschide o nouă eră în mobilitate, Bertha Benz a realizat prima călătorie pe distanțe lungi cu automobilul construit de soțul ei. Pe parcursul călătoriei, ea s-a confruntat cu tot felul de provocări, pe care a reușit să le depășească cu brio.

reclama Mercedes-Benz, filmată în România

Interesant este faptul că, pentru a reproduce atmosfera începutului de secol, cei de la Mercedes-Benz au ales să filmeze reclama în România, în Transilvania. În doar șase zile, de la lansare, spotul publicitar a strâns aproape 3 milioane de vizionări pe youtube.

reclama mercedes-benz 2019

Reclama primește aprecieri din toată lumea, inclusiv din România, unde internauți au recunoscut anumite zone în care aceasta a fost filmată. „Una dintre locaţii e Caşolţ, judeţul Sibiu (sau Kastenholz, numele săsesc), pe valea Hârtibaciului”; „Secvența cu farmacia este din Centrul Vechi al Sibiului, mai jos de Biserica Evanghelică”, au comentat românii.

Primul- prototip- Mercedes-Benz

Mercedes-Benz a împlinit, anul acesta, 133 de ani de la înregistrarea patentului pentru primul autoturism din lume. La acea vreme, patentul înregistrat de Karl Benz reprezenta primul automobil din lume. Și tot în acele vremuri, Gottlieb Daimler realiza primul autoturism pe patru roți. Ulterior, cei doi au realizat o fuziune între mărcile lor și au pus bazele automobilelor moderne.

Îmi place la nebunie reclama Mercedes-Benz, filmată în România!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *