Baby shower pentru Cezar Ioan

Cum așteptăm cu nerăbdare venirea pe lume a îngerașului Cezar, iar timpul rămas până la această binecuvântare poate fi calculat chiar și în clipele unor zile, iată că am sărbătorit acest eveniment unic într-un mod extraordinar de plăcut prin organizarea unei petreceri a scutecelor (Baby Shower). 🙂

IMG_8922

Termenul „Baby shower” este relativ nou, dar festivitățile și ritualurile asociate cu sarcina și nașterea sunt foarte vechi și durabile.

Acest gen de petreceri sunt date pentru a împărtăși cu prietenii și familia bucuria venirii pe lume a unui copilaș și constau în jocuri tematice și diferite activități pe această temă. Și chiar dacă, în mod tradițional, acest eveniment are loc doar între fete, eu, Ana și Silviu, am pus foarte multă căldură și suflet în organizarea lui, pentru că ne-am dorit foarte mult să împărtașim fericirea noastră și cu toți cei dragi nouă,… și fete și… băieți 🙂 .

IMG_8918

Evenimentul a avut loc la Brasserie 41, o locație prietenoasă și caldă în care te poți bucura de cele mai delicioase experiențe culinare, cu un design arhitectural mediteranean și un personal de excepție. Este un restaurant ferit de zgomotul Bucureștiului, dar la care ajungi foarte ușor și repede, iar atenția către fiecare detaliu se observă chiar de la intrare.

.e5340bbd-c193-4d0b-83f4-1ce4db2ceb85

Spațiul rezervat evenimentului a fost decorat cu multe baloane (umflate cu sârguință și răbdare de tăticul Silviu) și diferite accesorii colorate, barul cu limonadă nu a lipsit și a fost foarte frumos organizat de către Ana, surioara mai mare, iar la intrare a fost așezat caruciorul Mutsy pe care îl va folosi în nenumăratele plimbări micuțul Ioan.

IMG_8870IMG_8909

Petrecerea a fost una restrânsă, având alături câțiva membri ai familiei și prieteni foarte apropiați, oameni care au umplut localul de zâmbete, căldură și iubire.

IMG_8912IMG_8907

Meniul de la Brasserie 41 este semnat Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai cunoscuți și iscusiți bucătari români. Majoritatea produselor servite aici sunt home made și se remarcă prin diversitatea de produse cu specific internațional, dar și prin reinterpretări ale bucătăriei tradiționale românești.

IMG_8871

Pentru petrecerea noastră am ales un meniu variat, pe gusturile fiecăruia dintre oaspeți, de la somn teriyaki, până la coaste de porc, rață și pachețele de primăvară, un adevărat rasfăț culinar. Iar cheese cake-ul, prăjiturile cu mascarpone și tiramisul cu fructe de pădure, absolut delicioase, au îndulcit extraordinar seara de neuitat. Personalul a fost foarte amabil și cald iar atmosfera suuuuper 🙂 !

IMG_8872

Am primit multe daruri, hăinuțe, prosopele, biberoane și jucării iar tortul de scutece absolut superb a fost cireașa de pe tortul petrecerii 🙂 . Silviu a fost provocat chiar să pună scutecul unui ursuleț aviator de pluș pentru a vedea daca se va descurca, iar în afară că a strâns puțin cam tare aricii scutecului 🙂 , s-a descurcat de excepție!

IMG_8874IMG_8897

Pentru toate suntem recunoscători și le mulțumim din toată inima tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au înfrumusețat aceste clipe de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *