Universul bebelușului meu

Deciziile care vin împreună cu venirea unui copil și dezvoltarea unui om mic sunt nesfârșite.Te gândești la orice ți-ar crea ție, ca și mămică, și bebelușului confortul necesar, liniște și fericire.

De multe ori m-am întrebat, deși am mai trecut prin această etapă și la nașterea fetiței mele, ce a mai apărut nou, de ce am nevoie în plus, cum pot face în așa fel încât copilașul și noi toți să ne simțim confortabil, bucuroși și  relaxați atunci când stăm în acest spațiu important pentru fiecare dintre noi. Pentru că, la drept vorbind, vom petrece mult timp în această cameră . 🙂

IMG_9015 (1)

Am apelat după lungi informări la Bebe Brands http://www.bebebrands.ro/, o companie cu o gamă fascinantă de produse pentru mămici și bebeluși, cu un personal extraordinar de cald și profesionist.

IMG_9022

Așa că, am pornit de la pătuț, pe care l-am ales cu mare atenție, siguranța copilașului fiind pe primul loc. Și, cum știm bine că somnul este extraordinar de important pentru fiecare dintre noi (cu atât mai mult pentru un bebeluș), i-am dat o mare importanță acestui obiect de mobilier. Lenjeria de pat este moale la atingere, confecționată 100% din bumbac, păturica și pernuțele sunt de cea mai bună calitate, din colecția Quax.

IMG_9014

Măsuta pentru schimbat,  dulăpiorul pentru hainuțe, leagănul au fost și ele alese cu foarte mare atenție, pentru a fi cât mai practice. Decorațiunile, pernuța pentru gravide pe care o voi folosi și la alăptat și toate celelalte accesorii, utile în viața unui copilaș, sunt ingenioase și ne dau posibilitatea să savurăm împreună cele mai frumoase momente alături de micuțul Cezar.

IMG_9042

Un element esențial în camera copilului este  lumina naturală, deci amplasarea camerei este foarte importantă. Iluminatul, atât cel natural, de la soare,  pe timpul zilei, cât și cel artificial, nu trebuie să fie puternic. O veioză sau un abajur cu posibilitate de reglare a intensității sunt foarte potrivite. Temperatura și umiditatea potrivite contribuie și ele la confortul și dezvoltarea armonioasă a bebelușului.

IMG_9018 IMG_9019 (1) IMG_9020 (1)

Camera copilului este extraordinar de importantă, mai ales la vârstele mici, deoarece în prima perioadă a vieții ei își petrec cea mai mare parte a timpului în acest spațiu. Ea reprezintă universul lor în miniatură!

BWJC5769 CPLV1866 ERJH7415

http://www.bebebrands.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *