SSANGYONG dă lovitura la Salonul Auto de la Geneva 2019. Lansează noul KORANDO pentru Europa

Cea mai nouă generație Korando, de la Ssangyong, sosește la Salonul Auto de la Geneva 2019! Realizat exclusiv pentru Europa, SUV Korando este destinat familiilor tinere, numeroase și cu viață activă.

KORANDO de la SSANGYONG are motoare noi, de 1,5 litri turbo pe benzină și 1,6 litri diesel, clasa Euro 6D și este dotat cu cele mai noi echipamente electronice pentru siguranță. În plus, KORANDO are cel mai mare spațiu din clasă la scaunele din spate, dar și grila distinctivă și faruri care oglindesc aspectul designului SsangYong. După KORANDO, care va fi comercializat în Europa de la jumătatea anului 2019, va urma modelul pur electric EV.

Korando de la SSangYong la Salonul Auto de la Geneva 2019

SsangYong lansează cel mai nou Korando – cea de-a patra generație care poartă acest nume, dezvoltată din conceptul de design SIV-2 care a debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2016. Korando va fi pus în vânzare, în toată Europa, la jumătatea anului 2019 și va fi urmat de un model pur electric EV bazat pe conceptul e-SIV.

Johng-Sik Choi, directorul executiv al SsangYong Motor Company (www.smotor.com/en) declară: „Acest nou Korando este încă o dovadă a schimbării fundamentale de direcție la care s-a angajat SsangYong și exemplifică acest lucru printr-un design contemporan, tehnologie de vârf, cele mai noi dezvoltări în domeniul siguranței și noi opțiuni de propulsie care vor include în curând și cea electrică.

Această revoluție în filozofia produselor noastre a fost evidentă pentru prima dată la Tivoli, urmat de Tivoli XLV, Rexton și apoi pick-upul Musso; la fiecare lansare, mass-media a comentat în mod pozitiv schimbările remarcabile realizate de marcă.

Acum mergem și mai departe, cu un produs complet nou, care credem că va concura de la egal la egal cu orice model disponibil în acest moment în segmentul SUV-urilor de categoria C, dar le va întrece pe toate la capitolul valoare!”

ssangyong korando, salonul auto geneva 2019

Elementele esențiale care diferențiază noul SsangYong Korando

Formă și funcție – stilul contemporan întâlnește practicitatea pură

  • Un stil complet nou și distinctiv la exterior
  • Contemporan și totuși foarte practic
  • Mai lung, mai lat, mai jos și cu un ampatament mai mare decât modelul Korando anterior

Spațios – mai mult spațiu pentru cap și la scaunele din spate decât cele mai apropiate rivale

  • Interior cu aspect premium high-tech
  • Orientat către șofer

Nivel înalt de siguranță

  • Șapte airbaguri, inclusiv airbag pentru genunchii șoferului
  • Tempomat adaptiv inteligent
  • Detectare unghi mort, asistență pentru menținerea pe banda de circulație și alertă privind traficul în spatele automobilului cu activarea automată a frânelor

Conectivitate și tehnologie

  • Apple CarPlay
  • Google Android Auto
  • Hartă de navigație conectată la panoul de instrumente pentru ușurarea vizualizării
  • Grafica instrumentelor, textul și mesajele audio pot fi personalizate conform preferințelor șoferului

Puterea care propulsează

  • Noul motor pe benzină de 1,5 litri GDI-turbo
  • Motor diesel de 1,6 litri
  • Va urma EV

Tradiție și valoare

  • Se bazează pe experiența de 60 de ani a SsangYong în fabricarea SUV-urilor și vehiculelor 4×4
  • Echipare cuprinzătoare
  • Preț competitiv de la lansare
  • Liderul segmentului la garanție

 

SUV-ul Korando a fost revizuit complet pentru 2019, cu un design exterior complet nou, contemporan, interior rafinat, de calitate premium, sisteme de asistare a șoferului și de siguranță îmbunătățite și conectivitate de ultimă generație.

Mașina se mândrește cu o înfățișare complet nouă, proiectată pentru a maximiza caracterul robust al mașinii cu o grilă nouă, aparte și un aspect nou al farurilor din față.

Noul SUV Korando este destinat familiilor tinere în căutarea unui stil de viață activ. Modelul este atractiv pentru cei care au nevoie de o mașină care rezistă la solicitarea vieții de familie. KORANDO de la SSANGYONG dispune de un spațiu foarte mare în interior, ideal pentru copiii. SUV-ul are un portbagaj generos în care vor intra chiar și echipamentele de agrement.

Korando SsangYong

Formă și funcție – stilul contemporan întâlnește practicitatea pură

Mai lung, mai lat, mai jos și cu un ampatament mai mare decât modelul pe care îl înlocuiește, noul Korando are o lungime de 4410 mm, lățimea de 1830 mm, înălțimea de 1675 mm, cu un ampatament lung de 2650 mm pentru un confort mărit la deplasare. Capacitatea portbagajului variază între 551 litri cu toate scaunele în poziție și 1248 litri cu scaunele din spate rabatate.

Pasagerii beneficiază de funcții ca lumină ambientală de culoare reglabilă și uși care învelesc pragul, precum și hayon inteligent cu acționare motorizată pentru comoditate.

Nivel înalt de siguranță

Datorită unui ansamblu de sisteme de asistare pasive și active, inclusiv numărului mare de airbaguri și airbagul pentru genunchii șoferului, Korando va fi una dintre cele mai sigure mașini din acest segment.

Korando deține un sistemul avansat de asistare a șoferului. Sistemul cuprinde: frânare de urgență (AEBS), suplimentat cu cameră video și radar, asistență pentru menținerea pe banda de circulație, alerte de mișcare și distanță, tempomat inteligent și asistență pentru faza lungă.

De asemenea, Korando dispune de funcția de detectare a unghiului mort și activarea automată a frânelor cu toate cele trei funcții, dacă șoferul nu acționează frâna mai repede.

Conectivitate și tehnologie

Având una dintre cele mai contemporane interioare și un panou de bord lat și ușor accesibil, noul Korando este plin de cele mai moderne tehnologii. SUV-ul deține conectivitate auto, Apple CarPlay, Google Android Auto și un sistem de navigație prin satelit Tom Tom care este afișat pe ecranul principal.

 Puterea care propulsează

Automobilul va fi oferit cu două opțiuni de motorizare Euro6 D de la lansare, un motor pe benzină de 1,5 litri GDI-turbo complet nou și un motor diesel de 1,6 litri.  Un motor pur electric EV este planificat să urmeze la timpul cuvenit.

Noul motor pe benzină de 1,5 litri GDI-turbo cu un mers lin are capacitatea cilindrică de 1497 cmc și furnizează putere maximă de 163 CP la 5500 rpm și cuplu maxim de 280 Nm la 1500–4500 rpm cu emisii CO2 de 146 g/km. (Cifre-țintă UE pentru autoturisme cu tracțiune pe 2 roți cu transmisie manuală și stop/start.)

Motorul diesel de 1,6 litri, foarte economic, puternic și curat, are capacitatea cilindrică de 1597 cmc și furnizează putere maximă de 136 CP la 4000 rpm și cuplu maxim de 324 Nm la 1500 rpm cu emisii CO2 de 115 g/km. (Cifre-țintă UE pentru autoturisme cu tracțiune pe 2 roți cu transmisie manuală și stop/start.)

Motorul diesel de 1,6 litri cu transmisie automată oferă o capacitate de tractare impresionantă de 2 tone, sau de 1,5 tone cu alte motoare și transmisii.  Ambele motoare vor fi oferite cu funcția automată stop/start la modelele cu tracțiune pe 2 roți cu transmisie manuală cu 6 trepte și transmisie automată AISIN cu 6 trepte.

SsangYong tradiție și valoare

SsangYong proiectează și fabrică SUV-uri și vehicule 4×4 de peste 60 de ani. Ajuns la ce-a de-a patra generație, modelului Korando beneficiază de o nouă imagine de design și un aspect premium high-tech.

SSANGYONG KORANDO are un preț bun și este dotat cu elemente pe care alte mărci le oferă ca echipări suplimentare, contra cost.

Revin astăzi cu alte mărci și modele prezentate la Salonul Auto de la Geneva 2019.

 

1 thought on “SSANGYONG dă lovitura la Salonul Auto de la Geneva 2019. Lansează noul KORANDO pentru Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *