Dacia lansează ediția Ultimate, la Salonul Auto de la Geneva 2019. Techroad va fi comercializat în câteva țări din Europa!

Dacia-Ultimate- Salonul Auto de la Geneva 2019

Anunțată din timp, lansarea ediției Dacia Ultimate pentru Duster, Logan și modelele din familia Stepway este așteptată cu interes la Salonul Auto de la Geneva, 2019. Curioși sunt străinii, dar la fel de interesați suntem și noi, românii, prezenți la Salonul Auto de la Geneva 2019.

După cum se știe, vor beneficia de echipamente Ultimate următoarele modele: Duster, Logan, Sandero Stepway, Logan MCV, Lodgy și Dokker. Producătorul de la Mioveni vine și cu alte noutăți, culoriale: Fusion Red și Highland Grey. Dacia Ultimate va fi comercializată în câteva țări din Europa sub titulatura de Techroad.

Dacia Duster Ultimate are la bază echipamente Prestige, la care s-a adăugat sistemul Multi View Camera, sistemul de acces și pornire fără cheie și avertizorul de unghi mort.

Dacia Duster Ultimate, Techroad, va fi disponibilă cu noile motorizări pe benzină de 1,3 l cu 130 CP sau 150 CP, precum și cu dieselul de 115 CP, cu tracțiune față sau integrală. La Duster Ultimate vor exista și jante de 17 inci cu inserții roșii și de 60 inci pentru celelalte modele. Modificări au survenit și în interior, la tapițerie.

Apar schimbări și în cazul Loganului MCV. Versiunea Ultimate include suplimentar, față de echiparea Stepway, cameră pentru mersul înapoi și senzori de parcare, dar și climatizare automată.

Salonul Auto de la Geneva - Dacia Duster Ultimate

Sunt sigură că Dacia va face și de această dată o impresie bună la Salonul Auto de la Geneva, 2019. Revin curând cu păreri, impresii și fotografii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *