Noul model Tivoli de la SsangYong, prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019

SsangYong și-a aliniat gama de modele din acest an și le-a prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019. Printre ele se numără Tivoli, primul SUV al mărcii din segmentul B. Lansat în martie 2015, la Salonul Auto de la Geneva, SsangYong Tivoli a devenit deja unul dintre cele mai de succes modele, atât în Coreea, cât și pe plan mondial. Iar de atunci, Tivoli continuă să primească noi îmbunătățiri. Iată-le pe cele de anul acesta.

SsangYong Tivoli 2019

Tivoli de la SsangYong își păstrează aspectul stilat, nivelul de sisteme de siguranță și spațiul interior care îl situează în topul clasei și primește acum o serie de îmbunătățiri pentru 2019.

Oferind o paletă mai largă de opțiuni pentru clienții care doresc să-și exprime individualitatea, a apărut noua și incitanta culoare „Orange Pop” cu a ei vitalitate, tinerețe și energie, respectiv noul „alb perlat mătăsos” pentru un aspect mai reținut și mai elegant.

SsangYong Tivoli, la Geneva

În plus, culoarea Orange Pop este însoțită de jante de aliaj de 16” cu un design sofisticat și un aspect nou al barei de protecție spate cu profiluri cromate suplimentare.

Interiorul a fost mult îmbunătățit printr-un aspect modern al levierului selectorului automat de viteze care include un înveliș din piele în locul stilului ”portal deschis” de la modelul anterior. Acesta asigură, de asemenea, o schimbare mai lină a treptelor, ceea ce este preferat de clienți și mai ales de șoferii de sex feminin care au o pondere mare în rândul proprietarilor de Tivoli.

SsangYong Tivoli (3)

Comportamentul off-road a fost îmbunătățit prin adăugarea asistenței la coborârea pantelor (HDC). Acest sistem de asistență la viteze reduse, activat automat, se cuplează când automobilul coboară pe o pantă abruptă și menține viteza între 5 și 30 km/h, reducând riscul utilizării excesive a frânei și ajustând greutatea și centrul de greutate pentru a asigura conducerea în siguranță.

SsangYong Tivoli

Pentru 2019, Tivoli primește confortul adițional al blocării automate a ușilor atunci când șoferul se îndepărtează de mașină ținând cheia inteligentă. Ecranul tactil de înaltă rezoluție de 7” controlează sistemul de navigație, precum și Apple CarPlay și Google Android Auto și este prevăzut cu sistem hands-free Bluetooth și conectivitate iPod.

De asemenea, există o conexiune la camera video retrovizoare, un ecran video color și o funcție de oglindire pentru conectarea la un smartphone.

Combinații de două culori exterioare sunt acum disponibile pe toată gama de culori, iar opțiunile clienților sunt extinse în continuare cu o culoare nouă de interior, maro.

Toate aceste îmbunătățiri sunt valabile și pentru Tivoli XLV, cu excepția decorației cromate pentru bara de protecție spate.

Îmi place noul Tivoli de la SsangYong, prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *