Luna Nouă: între Nunta Cosmică și influența Prințesei Stelelor

Am citit zilele acestea două materiale interesante. Unul despre „Nunta Cosmică”, evenimentul astral care va avea loc, weekendul acesta, în perioada 6- 8 aprilie și altul despre Luna Nouă și „Prințesa Stelelor”.

În primul se spunea că în perioada 6 aprilie, ora 16:00 și până luni, 8 aprilie, ora 00:15, are loc Nunta Cosmică. Mai exact, acum, este perioada din an în care Soarele și Luna se află în zodia Berbec, respectiv Taur și sunt în exaltare. Asta înseamnă că dorințele și cerințele emise de noi către Univers primesc o energie suplimentară, iar șansele lor de realizare cresc.

xaz-400x330

În aceste două zile și jumătate, se creează un culoar direct prin care manifestările și gândurile noastre sunt proiectate cu ușurință către Univers. De aceea, vibrația noastră trebuie să fie înaltă, să fim plini de recunoștință pentru ceea ce avem, să iertăm și să acceptăm ceea ce a fost și s-a petrecut și să ne punem dorințe pentru viitor. În funcție de energia pe care o avem în aceste zile așa ne va fi anul. Gândim rău, primim rău. Facem bine, primim bine.

 

Pe de altă parte, prietena mea, Roxana Lușneac, astrolog specializat în Horoscop Vedic (www.lusneac.com), a publicat un material în care ne vorbește despre perioada de Luna Nouă, care se întâmplă tot acum, în prezența unui stele denumită Prințesa Stelelor. Curioasă, am întrebat-o pe Roxana ce este cu această Prințesă și ce trebuie să facem, zilele acestea, pentru a profita la maximum de conjuncția astrală.

nunta cosmica

„Lună Nouă are loc pe 6 aprilie, dar efectele sale se vor resimți până pe 28-30 aprilie, cu consecințe pe tot parcursul anului.

Și asta pentru că, Luna Nouă va primi un aspect de noroc din partea stelei fixe Alpheratz, din constelația Andromeda, denumită de noi „Prințesa Stelelor”. Constelația Andromeda este pură, demnă și puternică, dar și ușor de descurajat. De aceea, în această perioadă ne vom focusa să ne creștem vibrațiile și energiile înalte și să le îndreptăm spre Univers. Nu vom vorbi cu alte persoane despre planurile noastre și nu vom cere păreri. Vom păstra gândurile curate, lipsite de răutăți, invidii și judecăți.

Cumva, atenția noastră trebuie să fie îndreptată spre noi și concentrată pe dorințe, planuri. Bineînțeles, ele se vor materializa tot prin muncă însă, acum, își face apariția această stea între stele care presară peste dorințele noastre praf de noroc. E ca o binecuvântare pe care o primim.

Te sfătuiesc ca în aceste zile, de pe 6 aprilie și până pe 28-30 aprilie, să alungi și să dai uitării stresul, nemulțumirile, neliniștea și grijile. Energiile acestea negative trebuie înlocuite cu gânduri curate, cu bunătate, fapte și vorbe bune și recunoștință. Toate îndreptate spre Univers.

 

Într-adevăr, există și acest eveniment astral al celor două planete exaltate, Soarele în Berbec și Luna în Taur, dar mi se pare și mai importantă influența pe care o are Saturn asupra lor. Perioada va aduce oportunități, putere, idei noi, sensibilitate și acceptare și ne va pune la treabă”, a explicat Roxana Lușneac.

Mai multe informații găsiți pe https://rlusneachoroscopvedic.blogspot.com

lună noua-noroc

Foto – kudica.ro, unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *