Ești fan #GoT? HBO te provoacă să donezi sânge în campania internațională „Bleed for the Throne”

Iată o campanie care mă bucură foarte mult. Ești fan #GoT? HBO te provoacă să donezi sânge în campania internațională „Bleed for the Throne”

Deși nu pot dona sânge, pentru că nu s-a împlinit un an de când am născut, aleg să promovez această acțiune extraordinară. Îmi plac ideea și scopul campaniei și, în mod normal, sunt o donatoare constantă, cu câte două donări pe an.

Bleed_for_the_Throne_HBO_MegaMall

Ei bine, HBO lansează campania internațională de donare de sânge „Bleed For The Throne”. Astfel, fanii serialului sunt așteptați sâmbătă și duminică, pe 30-31 martie, dar și în weekendul 6-7 aprilie, între orele 9:00 și 13:00, la Mega Mall, să doneze sânge și să își unească forțele pentru a salva vieți!

Inițiativa mondială a HBO este inspirată de serialul Game of Thrones și se desfășoară în România, dar și în alte 14 țări: SUA, Norvegia, Suedia, Africa de Sud, Kenya, Ghana, Botswana, Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Bulgaria, Serbia, Grecia și Croația.

După ce timp de șapte sezoane, personajele din serial au vărsat sânge pentru Tronul de Fier, acum, prin inițiativa  #bleedforthethrone, HBO îndeamnă fanii să facă la fel. Acțiunea din România va avea punctul de recoltare la Mega Mall, la intrarea din Bulevardul Pantelimon, care va fi deschis în intervalul 9:00-13:00, pe 30-31 martie, dar și în weekendul 6-7 aprilie.

roxana ciuhulescu-donare-sange

La noi, „Bleed For The Throne” se desfășoară în parteneriat cu Asociația React, Centrul de Transfuzie Sanguină București și Mega Mall. În intervalul orar al campaniei, echipele medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină București vor fi prezente și îi vor asista pe donatori. Bineînțeles, devotamentul și curajul fanilor GoT va fi recunoscut și răsplătit. După donare, ei vor fi înscriși într-un grup exclusiv Game of Thrones și vor primi tricouri ediție limitată!

Pe de altă parte, cei care doresc să participe la #bleedforthethrone și să doneze sânge trebuie să îndeplinească o serie de condiții:

Condiții pentru donarea de sânge:

  • Să fie cetăţeni români cu domiciliul în România sau cetăţean al Uniunii Europene, cu reşedinţa în România
  • Să aibă vârsta cuprinsă în intervalul 18-60 ani
  • Să aibă peste 50 kg
  • Să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale
  • Să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării
  • Să fie odihniți și bine hidratați (pot consuma și o cană de cafea sau ceai)
  • Să fi consumat un mic dejun consistent (sandwich cu carne slabă, legume și fructe)
  • Să nu fi consumat medicamente (aspirină, anticoagulante, antidiabetice etc.)

 

Îmbrățișări curajoșilor și fanilor #GoT, care vor participa la „Bleed for the Throne”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *