Am fost la deschiderea primului magazin gol din România

Marți seară, am fost la Promenada mall, la deschiderea singurului magazin cu rafturi goale. Nu, de această dată nu este o altă găselniță a comercianților, ci o acțiune frumoasă, devenită cea mai mare coletă de haine din România! Campania se numește „The Empty Shop” și este organizată de Promenada mall în parteneriat cu Unilever (OMO, Cocolino) și Crucea Roșie Română.

roxana ciuhulescu-„the empty shop” (2)

Acțiunea „The Empty Shop” vine în ajutorul familiilor aflate în zone sărace. Ea a fost gândită pentru ca oamenii să poată veni să doneze hainele pe care nu le mai îmbracă, haine care vor fi distribuite ulterior familiilor cu posibilităţi materiale reduse.

roxana ciuhulescu-„the empty shop” (1)

Ca să vă conving să mergeți la primul magazin gol, din România, vă spun doar atât: în 2018, 73 de tone de articole vestimentare au ajuns la 6.700 de familii, respectiv la 28.000 de persoane defavorizate din 12 județe. Numărul donatorilor a depășit 10.000 de în toată țara.

TheEmptyShopPromenada2 (Medium)

Prin campania „The Empty Shop” se urmărește ajutorarea familiilor aflate în zone sărace, reducerea abandonului școlar și excluziunii sociale, sensibilizarea și implicarea populației.

TheEmptyShopPromenada3 (Medium)

Și noi, la Club Off Road București 4X4, organizăm două astfel de acțiuni pe an. La noi însă, acțiunea este mai complexă pentru că strângem și mergem la oameni mai puțini norocoși cu hrană, medicamente, haine, jucări și rechizite.

TheEmptyShopPromenada (Medium)

Campania “The Empty Shop” se desfășoară în perioada 24 aprilie – 19 mai, la Promenada mall.

TheEmptyShopPromenada1 (Medium)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *