Umple ghetuțele la care nu ajunge Moș Nicolae!

Ador să mă implic în campanii umanitare, mai ales când este vorba despre copiii sau vârstnici. 

Ei bine, anul acesta, înaintea campaniei umanitare pe care o organizez alături de colegii mei din CORB 44, sustin, dar și promovez campania intitulată sugestiv “Umple ghetuțele la care nu ajunge Moș Nicolae”. 

Este a 7-lea an când Mega Image organizează campania cu acest nume, iar eu m-am alăturat de doi ani, de când Ana mi-a atras atenția și am văzut ghetuțele într-un magazin.

Dovada că acest proiect are success este faptul că a început acum 7 ani cu 5 magazine din București, iar anul acesta l-au implementat în peste 50, ajungând și în Cluj, Timișoara, Iași și Bacău.

800 de ghetuțe sunt pregătite și anul acesta să ajungă la cei 800 de copii proveniți din familii defavorizate, de care se ocupă opt asociații partenere în această campanie. 

Impreună putem să-I ajutăm pe Moș Nicolae să fie puțin mai darnic. Când mergi la cumpărături, adaugă în coș măcar un produs greu perisabil și lasă-l în ghetuțele care te așteaptă la ieșirea din magazine. Copiii au nevoie și de noi. Îți mulțumesc că te alături acestei campanii inimioase!   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *