Cum să îți trăiești viața la maxim

Această întrebare ne-am adresat-o fiecare dintre noi măcar o dată în viață și reprezintă o dorință supremă pentru mulți dintre noi. Nu vreau să dau lecții sau să fiu ghidul cuiva spre fericire, dar pot spune în câteva rânduri ce mă ajută pe mine să îmi văd viața luminoasă în fiecare clipă.

În primul rând, în orice situație, abordați provocările vieții cu modul de gândire: ”cum voi realiza asta?” în loc de ”ce pot face?”.

IMG_1250

Nu suntem nemuritori așa că, haideți să experimentăm cât mai multe din câte ne oferă această lume! Iar dacă avem un eșec, să știți că de cele mai multe ori eșecul ne poartă spre reusită.

Mâncarea sănătoasă, somnul bun, exercițiile fizice, relaxarea și meditația sunt cele care ne mențin într-o stare de confort fizic și psihic și ne alimentează cu energie.

www.Luxury-Photo-Video.com - +40.786.044.044

Îmbunătățiți-vă postura la început conștient, pentru ca apoi să o faceți în mod inconștient. Știați că postura și limbajul corpului nu numai că formează modul în care ne văd oamenii, ci și ceea ce simțim despre noi înșine?

Noi nu trăim pentru alții! Nu alegeți calea voastră în viață pe baza așteptărilor setate de ceilalți, indiferent dacă este vorba despre părinți, prieteni sau societate în general.

Întotdeauna există TIMP PENTRU NOI. Mulți dintre noi ne plângem în mod constant de faptul că nu avem suficient timp sau că suntem prea ocupați să realizăm lucrurile pe care vrem să le realizăm. Ceea ce e important să ne dăm seama este că noi suntem cei care ne punem în aceste situații în primul rând. Dacă nu mergeți la muncă cu plăcere, înseamnă că aveți o relație toxică cu job-ul și ar trebui să vă detoxifiati. Deci, change job!

IMG_3313

Există 2 tipuri de oameni: cei care se concentrează asupra a ceea ce pot controla și cei care se concentrează asupra a ceea ce nu pot. Eu prefer să fac parte din prima categorie. Nu sunt alții vinovați pentru eșecul nostru.

Noi suntem ceea ce ne înconjoară este o zicală foarte realistă. Dacă petrecem în mod constant timp cu oameni pozitivi, care au ambiție, oameni minunați care doresc aceleași lucruri ca și noi, vom deveni și noi pozitivi și vom găsi mult mai ușor drumul spre succes.

IMG_0146

Nu sacrificați prezentul pentru viitor! Prezentul este piesa cea mai importantă în clădirea viitorului. Dacă nu trăim și ne bucurăm maxim AICI și ACUM, nu o vom face nici atunci și acolo!

Trăirea conștientă este foarte importantă. Cu toții intrăm în rutina de fiecare zi, dar nu credeți că e păcat să punem viața pe pilot automat? De ce să facem asta? Nu e mult mai plăcut să dăm culoare fiecărei activități pe care o desfășurăm, să simțim mulțumirea și plăcerea realizărilor noastre?

Dacă nu sunteți mulțumit de ceva din viața voastră, lucrați pentru a o schimba, pentru a o înfrumuseța și a o aduce pe drumul potrivit fiecăruia. Depășiți-vă fricile! Toți avem lucruri în viața noastră, fie circumstanțele, fie ”defectele” noastre personale, care ne împiedică să facem ceea ce ne dorim cu adevărat să facem.

IMG_7632

Dacă știți că nu puteți și nu vreți să schimbați ceva, ignorați acea situație, nu îi acordați timp și energie inutilă și concentrați-vă asupra lucrurilor din viață pe care le puteți schimba.

Munciți cu plăcere. Îmbinând utilul cu plăcutul, jobul cu hobby-ul, ajungem să ne trezim diminețile cu zâmbetul pe buze, fără a ne fi teamă de serile de duminică. Căutați ceea ce vă reprezintă și vă face unic și nu renunțați până nu găsiți. Iar dacă nu aveți o pasiune pentru ceva în special, alegeți ceva plăcut și faceți cât de bine puteți acel lucru. Pasiunea vine adesea din a face ceva bine.

Zâmbește! Zâmbetul ne aduce întotdeauna fericire. Creează acele momente de fericire și fă-le să fie cât mai dese!

Lucrează în mod activ pentru a fi fericit!

IMG_6473

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *