Mitsubishi Engelberg Tourer, lansat în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva 2019

Engelberg Tourer, noua generație de SUV-uri a constructorilor de la Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva 2019. Denumirea noului SUV a fost inspirată de o celebră stațiune montană din Elveția. Așa cum indică și numele, noul Mitsubishi Engelberg Tourer este o mașină solidă, practică și bună la toate.

Mitsubishi Engelberg Tourer folosește tehnologiile avansate dezvoltate de MMC privind electrificarea și controlul pe toate roțile (4WD). Noul SUV, propus de constructorii niponi, primește un sistem de propulsie plug-in hybrid și tracțiune integrală.

Lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, Engelberg Tourer este pus în mișcare de sistemul Twin Motor PHEV. Sistemul integrează un motor pe benzină de 2,4 litri și un motor electric.

mitsubishi engelberg tourer la salonul auto de la geneva

Cu alte cuvinte, Engelberg Tourer beneficiază de un motor pe benzină cu capacitatea de 2.4 litri. În mare parte, acesta acționează ca generator și trimite puterea către cele două motoare electrice, unul amplasat pe axul frontal, iar celălalt, pe axul din spate. Bateria de pe Engleberg Tourer are o capacitate de 20 kWh, ceea ce înseamnă că permite o autonomie electrică de până la 70 de kilometri conform standardului WLTP.

mitsubishi engelberg tourer la salonul auto de la geneva 2019 roxana ciuhulescu

Engleberg Tourer are un sistem de tracțiune integrală 4WD și unul de cuplu vertorial, capabil să frâneze individual rotile și să ajusteze rata de putere. În plus, Engleberg este echipat cu proiectoare de ceață, amplasate într-o cutie, care se deschide și închide automat, pe acoperiș cât și scuturi montate în față și în spate.

IMG_6154

Noul Mitsubishi Engelberg Tourer, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2019, este absolut impresionant și respectă întocmai motto-ul corporativ „Drive your Ambition”.

1 thought on “Mitsubishi Engelberg Tourer, lansat în premieră mondială, la Salonul Auto de la Geneva 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *