Blondie, cel mai important zbor!

Am fost provocată de către Asociația Blondie să povestesc despre cel mai important zbor al meu. Despre momentul ăla când te urci în avion și îți dai telefonul pe mod avion și te gândești la ce va urma să se întâmple. Poate că mergi în vacanță și te gândești cât de bronzat te vei întoarce sau poate că mergi să vezi pe cineva drag pe care nu l-ai mai văzut de mult.

Eu am să vorbesc despre primul meu zbor cu un avion. Noaptea dinaintea plecării în vacanță, n-am închis un ochi. Încercam să-mi imaginez cum va fi, ce voi simți și dacă voi ajunge în siguranță la destinație. Decolarea către Turcia (destinația vacanței) a fost la prânz iar până la ora aceea, nu mâncasem nimic. Abia așteptam să urc în avion, să-mi pun centura și avionul să mă poarte prin lume, peste mări și țări. Am decolat iar sufletul mi-a fost invadat de bucurie și speranță, de visuri încă nerealizate, de dor și drag pentru ai mei.

De la Asociația Blondie am aflat că mulți copii sau adulți au nevoie de un transport aerian ca să trăiască. Și mă gândeam oare ce simt cei care merg la tratament când urcă în avion. Frică? Nesiguranță? Sau se gândesc cât de fericiți se vor întoarce după tratament?

Problema cea mai mare este că mulți dintre cei care au nevoie de un astfel de transport, nu și-l permit. În România, nu sunt decontate deplasările în afară pentru a merge la tratament. Drept pentru care, Asociația Blondie, își propune să cumpere un avion pe care să îl transforme în ambulanță aeriană pe care să o pună la dispoziția oricărui om are nevoie să meargă în afară să-și salveze viața, în mod total gratuit.

Am ales să mă alătur acestui proiect și vă invit și pe voi să o faceți. Suma avionului nu este una pe care un ONG ar putea s-o plătească, dacă noi nu ne implicăm. E nevoie de cât mai mulți dintre noi să facem lucrurile să se întâmple. Așadar, îți propun să te pui în pielea celor care au nevoie să meargă în afara țării pentru a trăi și să te gândești cât de mult e nevoie de noi toți. Trebuie să ne unim forțele și să donăm cât mai mulți pentru a face un bine așa mare.

Și chiar, pentru tine care a fost cel mai important zbor?

IBAN: RO37INGB0000999909096711-RON

IBAN: RO34INGB0000999909096765-EUR

Titular cont: ASOCIAȚIA BLONDIE-ÎMPARTE PENTRU ALTĂ PARTE

Banca: INGB CENTRALA

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.

​Totul a pornit de la Cristi, alintat Blondie, un băietel blond și singur în spitalul din Constanța, pentru care nu s-a mai putut face nimic.

​Blondie este despre alint. Despre iubirea pe care o dai oricărei vieți, indiferent că este lungă sau nu. Este mâna pe care o ții strâns pană la ultima răsuflare. Este despre a nu muri nimeni înainte să afle cum e să fii iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *