Manșetele pentru alăptat, Teodor Baby, ajutor în îngrijirea bebelușilor

Piticul meu, Cezar, merge deja spre 9 luni și l-am trecut pe alimentație diversificată. Când îl văd cum mănâncă și cum începe deja să aibă preferințe alimentare, parcă mi se face dor de ceea ce simțeam când îl hrăneam la sân. Atunci, alăptarea se realiza ziua și noaptea, la cerere, 7 zile din 7. Întotdeauna, la masa lui, foloseam un accesoriu care mi-a devenit indispensabil: manșeta pentru alăptat Teodor Baby.

roxana ciuhulescu-manșete teodor baby

Nu mă uitam niciodată la ceas când îl hrăneam pe Cezar pentru că acela era momentul nostru. Dacă se întâmpla ca el să adoarmă, continuam să îl țin în brațe deoarece el avea nevoie nu numai de hrană, ci și de apropierea de mine.

manșete teodor baby-fetite-baieti (2)

Eu am născut însă în plină vară, când transpiri fără să faci nimic. Norocul meu în acele luni s-a chemat Teodor Baby, un produs inovator care oferă o stare de confort atât mamei, cât și bebelușului în timpul alăptării. Practice și ușor de folosit, manșetele pentru alăptat crează un strat protector care împiedică transpirația și oferea confort deplin bebelușului în timpul mesei.

Le-am folosit încă de la început și, ulterior, manșetele au fost utile și celor din familie, când îl hrăneau pe Cezar la biberon. Surprinsă de aceste manșete, mama mi-a povestit că atunci când eram eu mică obișnuia să folosească un scutec, pe braț, la alăptat. Astăzi, ea se declară încântată de manșetele Teodor Baby, cu absorție rapidă, la fel cum sunt și eu.

manșete teodor baby

Iată avantajele Manșetei Teodor Baby:

  • Manșeta este un produs inovator, autentic românesc și este realizată 100% din bumbac fin.
  • Protejează capul bebelușului de transpirația abundentă produsă în contact direct cu pielea brațului.
  • Sugarii depun efort pentru a se hrăni, ceea ce înseamnă că ei transpiră mai mult în timpul mesei. Manșetele împiedică transpirația.
  • Reduce riscul apariției iritațiilor în zona cervicală a celor mici.
  • Este perfectă pentru a crea o stare de bine, atât mamei cât și sugarului în timpul alăptării.
  • Disconfortul dispare și masa se poate prelungi.
  • Nou-născutul poate să doarmă liniștit în brațele părinților.
  • Manșetele au culori diferite, pentru fetițe și băieței și, la cerere, se pot adăuga pe ele inițialele copilului.
  • El se pot comanda online pe teodorbaby.com sau pe E-mag și pot fi livrate oriunde, prin curier.
  • Manșeta Teodor Baby este perfectă și pentru mămici, tătici și/sau bunici, atunci când aceștia hrănesc nou născutul la biberon sau fac nopți albe alături de el.

Vă îmbrățișez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *