Immune Booster – Cum îți poți susține sistemul imunitar în sezonul rece?

Mai știți când eram noi mici și gripa, gripa aia normală sau simpla răceală de sezon erau motive de alint și cocoloșit din partea părinților? Ce vremuri! Astăzi, mari fiind, să răcești mi se pare un lux. Asta ca să nu mai vorbim despre costurile care le implică tratamentul.

Prin vară, am răcit de două ori într-o perioadă scurtă și în zilele acelea, mi-a fost greu să mă ocup de tot ceea ce trebuia. Că de… copiii au nevoie de noi indiferent de starea noastră.

Cu chiu cu vai, am trecut peste cele două episoade de gripă. Atunci, mi-am făcut un set de analize să văd de ce răcesc din 2 în 2 săptămâni, fapt care m-a ajutat să aflu că aveam imunitatea zero. Pe scurt, riscam să iau orice boală pentru că sistemul meu imunitar lăsase garda jos.

Ca să-mi cresc imunitatea am suplimentat vitaminele normale cu tratamente naturiste. Însă, degeaba. Până la urmă, am avut norocul să descopăr Immune Booster de la Herbalife Nutrition, un complex de vitamine și minerale care mi-a pus pe picioare sistemul imunitar. Produsul este disponibil doar prin intermediul Distribuitorilor Independenti Herbalife Nutrition pe care ii puteti contacta aici: https://contact.herbalife.ro/

Immune Booster se prezintă sub forma unor pliculețe practice, al căror conținut se amestecă cu 150 de ml de apă rece sau la temperatura camerei sau ceai. Eu prepar băutura revigorantă acasă, la birou sau în mașină, după ce îl las pe Cezar la grădiniță.

Suplimentul alimentar conține Vitamina C și D, dar și Seleniu și Zinc, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și protejează celulelor împotriva stresului oxidativ. Respectiv, întăresc organismul, cresc imunitatea și este cunoscut că Seleniul și Zincul au beneficii și pentru piele. De asemenea, conține EpiCor®, ingredient preparat din drojdie fermentată deshidratată. Gustul este dulce-acrișor, aroma fructată, foarte plăcută și efectul revitalizant.

Ce voiam să vă spun, iau Immune Booster din toamnă, de două luni. În timpul asta, am reușit să-mi întăresc sistemul imunitar. Performanța este cu atât mai mare, cu cât toți din casă de la mine au fost gripați: Silviu, Ana și Cezar și, până acum, eu eram prima care răcea.

Cert este că pliculețele acestea de la Herbalife Nutrition mi-au ajutat sistemul imunitar să fie mai puternic. Organismul meu pare pregătit pentru sezonul rece.! Hai noroc cu Immune Booster!

Acest produs este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul.

Acest produs nu este destinat diagnosticării, tratării, vindecării sau prevenirii vreunei boli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *