Am testat Morpheus 8 cu 24 de ace

Este foarte interesant cum s-a dezvoltat tehnologia și cum am ajuns să transformăm o fotografie, să zicem nereușită, într-una bună de postat. Dai un scroll de la dreapta la stânga, alegi „Paris” și gata: ești zână! Asta așa rapid, că dacă vorbim despre aplicațiile speciale cu zeci de funcții, poți să ștergi toate imperfecțiunile de pe chip și corp. Gușa dispare, fața se ridică, nasul îl sculptezi și în buze îți poți pune cât volum dorești.

Că ne place sau nu, filtrele sunt o soluție de moment. O păcăleală care va fi demascată la prima întâlnire, față în față, cu persoanele care te admiră.
Durerea adevărată apare în momentul când ești tu cu tine. Când te privești în oglindă și constați că pielea și-a pierdut fermitatea și că ai riduri adânci.


Cu siguranță, primul gând este acela de a schimba crema și de a alege o marcă mai performantă, un ser scump și alte minuni pentru față. Din păcate, soluția nu este tocmai ceea mai inspirată. În realitate, pielea noastră absoarbe doar 30 % dintre ingredientele unei creme. De orice fel ar fi ea!


Tot tehnologia ne vine însă în ajutor, de această data, cu procedurile inovative existente în clinicile estetice.

Zilele trecute, am apelat pentru prima oară la Morpheus 8, dispozitivul fracționat pentru remodelare și conturarea feței și corpului. Eu am ales Morpheus 8 doar pentru față, mușchii corpului îi poți lucra, cei ai feței aproape deloc.

Ce este Morpheus 8 și ce se laudă că știe să facă?

Morpheus 8 îmi fusese recomandat de Brenda, prietena mea cea mai bună și de alți doi esteticieni diferiți. Morpheus este un tratament non-invaziv cu efect de mini lifting facial și un rezultat despre care se spune că ar rezista până la 12 luni. 12!

Procedura urmărește “strângerea” pielii prin încălzirea termică a celui de-al doilea strat al dermei. Și mai interesant este faptul că procesul de vindecare stimulează puternic producția de elastină și colagen nou. Pe scurt, după tratament pielea se reînnoiește, fapt care m-a determinat să îl aleg și să îl realizez la Clinica Dr. Elena Martin.

Ce se simte în timpul tratamentului Morpheus?

La începutul tratamentului, pentru diminuarea senzației de disconfort mi s-a aplicat o cremă anestezică. Efectul a apărut după aproximativ 20 de minute. Ulterior, am făcut cunoștință și cu faimosul Morpheus, aparatul preferat al vedetelor de la Hollywood.

Morpheus este prevăzut cu un piston, la capătului căruia există 24 de microace fine care transmit în adâncime energie fracționată. Acestea pătrund în piele până la 4 mm și acționează suplimentar prin profilul lor termic cu încă 2 mm.

Cu ajutorul acestor microace straturile profunde ale pielii sunt încălzite într-un mod controlat și personalizat. Prin penetrare sunt eliberați în profunzimea dermului factori de creștere, care stimulează producția de colagen și fibre de elastină.


Terapia promite să îmbunătățească textura pielii și să redea tenului strălucirea, fermitatea și aspectul tânăr. Tratamentul este unul personalizat. Morpheus poate să fie setat să pătrundă în piele la o anumită adâncime și cu o intensitate diferită, în funcție de rezultatul urmărit.

Morpheus 8 se laudă că reduce excesul de grăsime de la nivelul feței și gâtului, diminuează cicatricilor și elimină hiperpigmentarea. De asemenea, tot el uniformizează textura pielii, închide porii, reduce ridurile profunde și redă tenului culoarea și frumusețea sănătoasă.

Cum arată zona ochilor după tratamentul Morpheus 8

Unde se poate lucra cu Morpheus?

Cele mai frecvente zone tratate cu Morpheus sunt cele care includ partea inferioară a feței și gâtul. Se poate acționa cu el și pe corp, pe cicatrici post-acneice, cu mare succes sau cearcăne ori în zone care prezintă decolorări ale pielii.

În cazul meu, Morpheus a acționat pe ridurile nazogeniene, cele din zona ochilor s-a insistat pe linia mandibulei și pe toată lungimea gâtului.

Este dureros acest tratament?

Datorită cremei anestezice, impactul pătrunderii acelor în derm a fost suportabil. Am simțit totul ca pe mici pișcături repetitive. Dar cum procedura are timp scurt de execuție și se lucrează cu diferite intensități, timpul s-a scurs rapid urmărind etapele terapiei.

Câte ședințe Morpheus 8 se recomandă?

Personal, mi s-au recomandat 3 ședințe Morpheus 8, realizate la o distanță de 6-8 săptămâni. În prima săptămână după Morpheus, eu am sesizat o serie de schimbări la nivelul pielii. În primele două zile am avut o roșeață, care s-a estompat treptat, treptat. Semn de vindecare și de activare a producției proprii de colagen nou, mi-a explicat esteticianul.


Apoi, am folosit fond de ten și make-up și totul a fost ok. Ca metodă de îngrijire, am crescut gradul de protecției al cremei SPF la 50 și am început să aplic seruri și creme din gama Dr. Elena Martin. Folosesc: Pigment Control Mask, cremă regeneratoare AgeDown, Glow Touch și tratament pentru zona ochilor. Iar pielea are deja un alt aspect!
Cât costă o ședință de tratament Morpheus 8?

Cât costă o ședință de tratament Morpheus 8 cu radiofrecvență fracționată?

Prețul unei ședințe de tratament este de 400 de euro/ zonă (față sau gât). Suma pare măricică, dar Morpheus este nr 1, la noi, în Europa și SUA) și merită! Cu un calcul simplu am zis: 400 euro ședința X 3 înseamnă 1200 de euro și un efect care se va menține 1 an!

Comparativ cu efectul injectărilor cu acid sau botox, care după 4 luni sunt resorbite de organism, costul pare avantajos. În plus, ulterior, va fi necesară o singură ședință de menținere pe an. Ei, nu-i așa că Morpheus este tentant?!

Promit să vă țin la curent cu schimbările pe care le sesizez. Sunt în săptămâna a 3-a după prima ședință Morpheus 8 și deja tenul meu a câștigat luminozitate și îmi simt pielea mult mai fermă. Revin cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *