Uite ce tratament fac vedetele de la Hollywood!

Cu Dr. Elena Martin lucrez încă din 2019, dacă nu greșesc, și admit că este unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din România. Pe mâinile ei iscusite m-am lăsat înca de atunci, cu prima intervenție la nivelul feței: blefaroplastie (ajustarea pleoapelor).

Am avut curajul să vorbesc public despre asta, știți că puține persoane publice vorbesc despre ce intervenții chirurgicale au făcut. Nu știu de ce nu vor să vorbească despre aceste lucruri, căci în secolul XXI chirurgia estetică nu mai este un subiect tabu. În fine, e treaba fiecaruia ce face și ce declară.


Discutând (din nou) despre blefaroplastie, nu regret nicio secundă că am facut-o, ci doar că n-am facut-o mai devreme. Și când nu ține numai de estetic, ci și de sănătatea ochilor, atunci merită să te gândești din timp la această procedură.

Blefaroplastie (2019)

De atunci și până acum, m-am lăsat pe mâinile doctorului Elena Martin pentru diferite proceduri, fie ca vorbim de botox sau acid hyaluronic ori de tratamente precum Mezoterapie, Touch Gold și Morpheus 8. De data asta, am venit la clinica ei pentru o nouă intervenție nechirurgicală denumită Hollywood Carbon Peel. Și o să vă explic despre ce este vorba.


Procedura în sine nu durează mult, maxim 30 minute. M-am așezat frumos pe pat, iar medicul dermatolog Alexandra Popa, de la clinica doctorului Elena Martin, mi-a curățat tenul. Ulterior, mi-a aplicat o loțiune facială de carbon care împreună cu laserul Spectra a început să acționeze la nivelul tenului, în doua moduri: prin fragmentarea pigmentării din piele, permițând acesteia să fie îndepărtată în mod natural de catre organism, dar și prin încălzirea pielii, declanșând producția de colagen.


Procedura este blandă și duce la exfolierea gentilă a pielii feței, reduce pigmentarea și stimulează secreția naturală de colagen. În felul ăsta revitalizează pielea și o întinerește.

Nu a durut nimic, nici usturime, doar am auzit doar câteva sunete de pocnire în timp ce laserul era plimbat pe față si am simtit o ușoară caldură. Din acest motiv, nu a necesitat cremă anestezică locală. Pe masură ce laserul se mișca pe piele, acesta îndepărta stratul de carbon împreună cu un strat foarte fin de celule ale pielii.


După tratament, mi-am aplicat un fard ușor și am plecat acasă. Procedura nu are efecte adverse și nici nu necesită vindecare post-tratament.

Cui îi este adresat acest tip de tratament?

Hollywood Peel cred ca este ideal în primul rand femeilor mai mature (aici ma refer și la anii din buletin ), cât și pentru cele care vor să arate tinere și care țin la aspectul lor. Deci concret, pentru cele care au grijă de ele și care bineînțeles și-l permit. O sedință de terapie costă 200 de euro.


Apropo, tratamentul este recomandat o data pe lună. Totodată, acest tratament poate fi făcut persoanelor cu orice tip de ten, inclusiv cele care au un ten sensibil și predispus la roșeată. Hollywood Peel tratează și previne leziunile de acnee, dar normalizează și secreția de sebum. În ceea ce privește sezonul în care tratamentul se poate realiza, el poate fi făcut în orice anotimp, chiar și vara, căci în această perioadă recuperarea e mult mai rapidă.

Dr Elena Martin

Acest tratament ajută in mod special la:

Micșorarea porilor dilatați;
Reducerea hiperpigmentării;
Încurajarea secreției naturale de colagen;
Acnee;
Rozacee;
Vase de sânge vizibile la nivelul pielii;
Regenerarea pielii;
Tonifierea pielii.

Să fim frumoase, să rămânem tinere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *