Mașină rulată la doar un click distanță

După ce am ”hibernat” cu toții toată iarna, mă rog, mai mult toamnă decât iarnă, iată-ne la începutul primăverii, când natura de dezmorțește, iar o dată cu ea și noi, oamenii. Pentru că se spune că primăvara reprezintă un nou început și totul prinde viață, am hotorât să fac și eu o schimbare de automobil, căci știți cât de pasionată sunt de tot ceea ce înseamnă auto!

Montaj video: Eduard Antochi

Știm cu toții că încă din pandemie am început să ne schimbăm stilul de viață, inclusiv cel care privește achizițiile online. Din ce in ce mai mulți am ales să ne facem cumpărături de pe platformele de internet, bucurându-ne că produsele comandate ne vin la ușă. Românii au început să-și cumpere chiar și mașini online și vă voi prezenta și cât de sigura este o astfel de achiziție.

Am aici un Mercedes GLA 180, dar nu despre el  este vorba neapărat, ci despre faptul că l-am luat prin Spotawheel, cea mai nouă platformă de automobile second hand din România.  Prin ei, poți cumpăra sau vinde o mașină rulată. O să vă spun și despre leasingul operațional valabil atât pentru persoane fizice, cât și pentru juridice.

Cumpără, vinde sau închiriază prin Spotawheel

Spotawheel, platforma de automobile second hand prin care eu mi-am luat mașina, este o companie de mașini rulate ce a a fost înființată în 2016, cu peste 400 de angajați ce operează în Grecia, Germania, Polonia și România.

Din aprilie 2022, deci de anul trecut, Spotawheel a venit și pe piața din România, iar acum clienții pot alege să achiziționeze un autoturism din oferta lor de peste 600 de mașini în parcul auto situat lângă Sema Parc, în București. Putem alege orice tip de autoturism, fie ca vorbim despre un SUV, o mașină de familie, o cabrioletă sau de ce nu, o mașină de oraș.

Totul e atât de simplu. Mai întâi intrăm pe platforma www.spotawheel.ro, aruncăm o privire de ansamblu, apoi mergem la filtrele din site. Aici selectăm marca dorită, anul de fabricație, transmisia, numărul de uși sau de locuri, tipul de carburant, cilindree sau preț. 

Un lucru extrem de important pe care vreau să-l precizez e acela că nu trebuie să aveți griji sau dubii despre starea tehnică a mașinii. Știu, mulți s-au confruntat cu probleme la achizițiile mașinilor second hand, fie că vorbim despre kilometraj fals (deci dat peste cap), fie că nu aveau un real istoric al mașinii și de exemplu, nu știau dacă mașina a fost implicată în accidente.  La ei, toate mașinile trec prin verificări riguroase realizate de mecani experți Spotmechanic.

După aceste inspecții realizate în peste 200 de puncte, cumpărătorii primesc un raport complet care include fotografii de înaltă calitate și informații extinse despre automobilul rulat. Spotawheel asigură cea mai strictă verificare, automobilele fiind testate pentru posibile scurgeri, avarii, dovezi de accidente grave, starea sistemelor de frânare, direcție, urmate de controlul computerului și al evacuării.

Șoferii pot cumpăra mașini second-hand în rate, cu avans începând de la zero

La Spotawheel, șoferii pot cumpăra oricare dintre mașinile din ofertă în rate, iar suma plătită lunar poate fi aleasă chiar de client. Clientul poate opta pentru avans zero, împărțind valoarea totală a achiziției la maximum 60 de luni.

Totodată, un lucru foarte important este că la achizție veți primi și o garanție de 5 ani pentru mașină, dar și un raport detaliat cu inspecțiile tehnice ale ei. Garanția acordată mașinilor Spotawheel este complet gratuită și nu presupune niciun cost suplimentar pentru cumpărător.

 Majoritatea automobilelor din ofertă beneficiază de o garanție de până la 5 ani care acoperă piesele de motor, cutia mecanică, cutia automată, diferențialul sau turbocompresorul.

Cum poți să-ți vinzi mașina prin Spotawheel. E atât de simplu!

Deseori, atunci când dorim să ne vindem mașina, avem mari bătăi de cap , dar cu platforma Spotawheel acum e atât de simplu, chiar în 5 minute. După ce ai completat un formular cu informațiile esențiale ale mașinii, precum anul de fabricație, marca, caroseria, motorul sau kilometrajul, poți să îți vinzi mașina sau poți face schimb cu una rulată, mai nouă, certificată.

Un alt avantaj pe care Spotawheel îl oferă este acela că platforma pune la dispoziția românilor cel mai flexibil leasing operațional pentru mașini rulate cu 0% avans, rate fixe și libertatea de a cumpăra mașina sau a renunța la abonament oricând.

Ce trebuie să faci pentru a putea opta pentru leasing operațional: 

  • Alegi o mașină dorită din oferta Spotawheel
  • Poți alege o durată a abonamentului între 1 și 48 de luni
  • Procesul de aprobare este rapid și poți avea mașina livrată în 24 de ore
  • Conduci noua ta mașină fără alte griji: asigurarea, întreținerea, anvelope, asistență rutieră etc. sunt în sarcina Spotawheel.

Spotawheel GO Fix și Flex. Diferența dintre cele două abonamente

Spotawheel oferă două tipuri de abonamente, în funcție de nevoile tale: FIX și FLEX.

Să vă povestesc despre primul abonament, abonamentul FLEX. După cum îi spune și numele, este un abonament flexibil, a cărui durată poate varia de la o lună până la 36 de luni, clientul având posibilitatea schimbării autovehiculului cu un altul din aceeași clasă.

Pe de altă parte, abonamentul FIX se referă la o perioadă clar definită înaintea contractului de 36 sau 48 de luni unde, la fel ca și pentru varianta Flex, mobilitatea clientului este pe primul plan. Toate taxele și îngrijirea mașinii cad în sarcina noastră. Deci, puteți opta pentru unul dintre cele două abonamente, fiecare în funcție de nevoile voastre.

Motivul pentru care să alegi abonamentul GO

Despre leasingul operațional Spotawheel GO cunoaștem faptul că reprezintă o soluție de mobilitate, gândit să ofere totul inclus în pachet: revizii, mentananța masinii, asigurări, anvelope, asistență rutieră non-stop. Totul inclus într-o singură plată lunară fixă și predictibilă. Mai mult, poți oricând să cumperi mașina și să devii proprietar.

Vești bune și pentru companii! Pot să beneficieze de leasing operațional Spotawheel GO

Leasingul operațional Spotawheel GO se adresează atât companiilor, cât și persoanelor fizice. Vestea bună pentru companii este că Spotawheel GO este o cheltuială 100% deductibilă, oferind astfel un avantaj clienților comparativ cu alte soluții de finanțare. Totodată, Spotawheel GO ajută companiile să se concentreze pe activitatea lor de bază, lăsând administrarea parcului de mașini în grija specialiștilor.

Ce reprezintă, de fapt, Spotawheel

Spotawheel este o platformă tehnologizată end-to-end pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times.

Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa. De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență. Mai multe informații însă vă sunt prezentete pe  www.spotawheel.ro. Cu Spotawheel, șoferii se pot bucura de mașini second-hand sigure și verificate.

Iar ca să facem un rezumat a tot ceea ce v-am prezentat, aș vrea să vă mai spun, pe scurt, beneficiile pe care platforma Spotawheel le aduce clienților din România:
• Garanție de până la 5 ani
• Raport de inspecție cu peste 200 de puncte
• Revizii gratuite (ulei și filtre) timp de 5 ani
• Politică de retur de 14 zile
• Livrare la ușa ta.

Închiriază o mașină prin Spotawheel GO, cel mai flexibil leasing operațional pentru mașini rulate, cu:
• Avans chiar și 0
• Opțiune de anulare oricând
• Plată lunară fixă care acoperă toate costurile operaționale
• Asistență rutieră 24/7
• Înlocuirea mașinii
• Posibilitatea de a cumpăra mașina în orice moment.

Astea fiind spuse, acum țin să vă urez spor la cumpărat. Din cele 600 de mașini, cu siguranță o veți găsi pe cea potrivită pentru voi, așa cum și eu am descoperit-o. Nu mai stau pe gânduri și imediat urc la volan. Succes în căutarea mașinii mult dorite!

Foto: Ion Coța & Spotawheel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *