Am făcut SCULPTRA! Este sen-za-țio-nal!

Sunt o femeie care se îngrijește, care face sport și care duce o viață (cât de cât 😊) corectă. Dacă pentru corp, sportul mă ajută să mi-l modelez, ei bine pentru față, odata cu trecerea anilor cremele nu mai fac minuni. Și de ce să n-o spun pe șleau, după 40, lucrurile parcă se schimbă mult.

Nu m-a lovit criza femeii de 40 de ani, însa recunosc, îmi place sa descopăr tratamente benefice pe care și eu, la rândul meu, să le recomand altor femei.

De-a lungul timpului am făcut multe tratamente, însă SCULPTRA mi se pare senzațional. Fața mea arată foarte bine și asta nu doar pentru că am grijă de mine, ci și pentru că dr. Elena Martin știe întotdeauna ce tratament am nevoie sau mi se potrivește. Tot dr. Elena Martin a fost cea care a intervenit și chirurgical, atunci când a fost nevoie.

În 2019, mi-a facut operație de blefarosplastie (ajustarea pleopelor) și a fost o schimbare mare despre care am și vorbit public. Ochii îmi erau obosiți, duceam povara pleoapelor căzute și deja îmi afecta vederea. Daca sunteti curioși, aici puteti citi și despre operație.

Nu sunt adepta pomeților umflați sau a buzelor mărite, îmi place naturalul și exact pe asta merge și dr. Martin. Frumusețe naturală, nu artificială.

Sculptra  ajută la refacerea colagenului pierdut în timp, iar eu care  sunt o femeie foarte activă și care face mult sport, rezerva de colagen a ajuns la fundul sacului. Colagenul este cea mai întâlnită proteină din organism, alcătuind  aproximativ 75% din piele și ajuta la susținerea structurii interioare a pielii. Se spune că până la vârsta de 45 ani se pierde ≤ 25% din cantitatea de colagen. Aoleu ! Păi atunci să facem ceva!

Cum se face tratamentul ?

Injectabil, clar! Însă înainte de a introduce microparticulele PLLA, mi-a fost administrată și o ușoară anestezie locală, ca procedura să nu fie dureroasă. Sculptra este biostimulator de colagen de tip 1 injectabil, fabricat din acid poli-L-lactic, un produs activ care acționează dermul profund pentru a îmbunatăți structura interioară a acestuia prin stimularea naturală a colagenului pierdut.

Cât durează tratamentul?

Puțin, 30 de minute maxim. Se curăță fața mai întai, se aplică anestezia locala, apoi se așteaptă câteva minute pentru instalarea efectului. Ulterior începe procedura cu microparticulele PLLA (Sculptra, adică). După injectare, medicul masează fața. Și cam asta este, pleci acasă.

Este dureros?

Un ușor discomfort simți la injectarea anesteziei, de ce să nu recunosc. Dar acul este foarte subțire, iar mâinile dr. Elena Martin sunt extrem de delicate, deci procedura este suportabilă. Un alt aspect  important este că nu m-am învinețit și nici nu m-am umflat, deci n-am ramăs cu traumă.

Când apare rezultatul?

Să nu aștepți minuni peste noapte pentru că nu se întâmplă atât de repede. Dupa primul tratament, rezultatele au început să apară după vreo 8-10 zile. Și au fost WOW! Mda, chiar este trăsnet tratamentul! Pomeții s-au ridicat, pielea este tonifiată, tonusul și calitatea pielii au crescut, sprâncenele parcă s-au ridicat. Mă uit în oglindă și sunt tare happy cu rezultatele obținute. Ieri, am fost la al 2-lea tratament și sunt curioasă de ce alte îmbunătățiri vor aparea. Al 3-lea tratament mi-a fost recomandat peste 2 luni.

Ce sa faci după tratament?

Înainte de a pleca din clinică, am primit un dispozitiv mic de sticlă, iar cu ăsta, timp de 3 zile, dimineața și seara, să masez fața câte 3 minute. Ajută la stimularea colagenului. Și da, am fost foarte conștiincioasă și am masat  fața.  Am fost sfătuită ca în urmatoarele 24 h de la tratament să nu fac sport și nici saună sau solar. Am fost ascultătoare! 😊

Sculptra oferă rezultate pe o perioadă de minim 2 ani de la încheierea tratamentului complet, conform studiilor. Acesta ajută la reconstruirea structurii pielii prin stimularea și creșterea cantitativă a nivelului de colagen.

Addicted to SCULPTRA! 😊

Foto: Ion Cota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *