Spectacol cu mașini tunate și cai-putere, azi și mâine, pe rooftop-ul Veranda Mall

Weekendul acesta avem treabă! 200 de mașini tunate și cu mulți cai putere își dau întâlnire, pe 11 și 12 mai, între orele 10:00-18:00, în parcarea supraterană de la Veranda Mall.

Este cea de-a doua ediție a EuroCar Rooftop Meet, iar intrarea este LIBERĂ!

Evenimentul este organizat de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate a pasionaților de autoturisme modificate și personalizate.

Trebuie să știți că la EuroCar Rooftop Meet vor fi prezentate mașini nărăvașe care ating până la 800 de cai putere. O să aveți ce să vedeți!

eurocar rooftop meet-veranda mall-roxana ciuhulescu (3)

Astăzi, 11 mai, cei peste 80.000 de cai putere ai mașinilor prezentate vor fi auziți și se vor lua la întrecere într-o serie de concursuri.

  1. Limbo cu mașini – Concurenții trec pe rând cu mașinile printr-o poartă care coboară la fiecare trecere. Mașina cu cea mai joasă gardă iese câștigătoare.
  2. Airride battle – Două mașini dotate cu suspensie pe aer, puse față în față, vor „dansa” pe muzică. Cea mai aplaudată mașină va fi desemnată câștigătoare.
  3. Loudest pipes – Cea mai nervoasă mașină de la Veranda Mall, care va scoate cele mai mari turații va fi și ea premiată. Se anunță o zi gălăgioasă.
  4. EngineBay – Intră în concurs mașinile modificate și cu motor personalizat. Se va juriza la sânge, până va fi aleasă câștigătoarea locului I.

Duminică, va fi o nouă zi de spectacol gratuit. Vine rândul celor mai interesante tuning-uri să fie prezentate, apreciate și recompensate cu premii.

Cum spuneam, se anunță un weekend plin. Creativitatea, pasiunea și adrenalina sunt cuvintele care definesc ediția EuroCar Rooftop Meet de la Veranda Mall.

eurocar rooftop meet-veranda mall-roxana ciuhulescu (2)

„De la an la an a crescut standardul mașinilor acceptate în cadrul evenimentului și ne dorim ca toți cei care ne vor vizita în weekend, la această noua ediție a EuroCar Rooftop Meet, să se bucure de noile performanțe ale mașinilor tunate cu mulți cai putere și îi asigurăm că distracția va fi garantată”, a declarat Daniel Tomescu, organizator EuroCar Rooftop Meet.

„Suntem bucuroși să putem găzdui în parcarea noastră supraterană și cea de-a doua ediție a evenimentului EuroCar Rooftop Meet. Pentru noi este foarte important să oferim vizitatorilor și clienților Veranda Mall activități de impact, speciale și foarte diverse. Prin urmare așteptăm vizita tuturor celor pasionați de mașini tunate, precum și a celor dornici să vadă spectacolul dat de caii putere”, a spus Maria Crăciun, Center Manager, Veranda Mall.

Găsiți programul detaliat al evenimentului EuroCar Rooftop Meet pe www.verandamall.ro sau pagina de Facebook Veranda Mall.

Te aștept la spectacol gratuit de mașini tunate și cai-putere care are loc pe rooftop-ul Veranda Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *