De ce să dăruiești servicii de masaj și îngrijire personelor dragi. O idee de cadou reușit!

Servicii de masaj și îngrijire dăruite personelor dragi, o idee de cadou reușit pentru aniversări și Dragobete.

Te-ai gândit vreodată cât de diferită este starea pe care o simți când primești, față de cea pe care o trăiești când dăruiești? Intensitatea celei de-a doua este cel puțin dublă față de prima, mai ales când ai găsit un cadou reușit.

Bucuria îți umple sufletul de-a dreptul! De aceea, probabil, ne dăm peste cap cu toții să găsim codou potrivit, atunci când facem daruri persoanele dragi.

Interiorul de la Bali Temple Spa este primitor

M-am întors de aproape 3 săptămâni de la Survivor, dorm în patul meu moale și lung și încă mai am “traume” de la dormitul pe scânduri, în junglă. Ca să ajut corpul un pic, zilele trecute, am apelat la profesioniști, respectiv la servicii de masaj și îngrijire, la Bali Temple Spa, în București.

Mi s-a recomandat un masaj balinez, care stimulează sistemul nervos, sistemul hormonal și cel digestiv, respectiv punctele energetice ale corpului. Mi s-a explicat că, prin activarea acestor puncte, circulația sângelui se îmbunătățește, la fel și tonusul și imunitatea întregului organism.

Am ajuns la Bali Temple Spa cu un minut înainte de ora programată. M-a întâmpinat o maseuză minionă, cu față zâmbitoare, trăsături asiatice și voce blândă, vorbitoare de limbă engleză. Avea jumătate din înălțimea mea, motiv pentru care, din nou, mi s-a activat complexul înălțimii gândindu-mă cât va lucra mititica, la mine.

Fața zâmbitoare m-a întrebat dacă în timpul masajului poate să facă manevre și în zona capului, iar eu am acceptat, bucuroasă.

Uitasem că masajul balinez, pe care l-am mai făcut odată, într-o vacanță, presupune și masarea capului.

Design original, ambient plăcut

Masajul a început de la tălpi, cum este regula, și s-a continuat, treptat, în sus. Oasele mi-au trosnit unul după altul și mâinile maseuzei erau când la încheiera piciorului, când mai sus, pe coapse.

Spatele a fost zona cea mai încordată, iar la piciorul stâng, unde am dubla fractură de menisc, s-a evitat presarea și masarea alertă.

Bali Temple Spa este locul ideal de relaxare, unde poți beneficia de servicii de masaj și îngrijire

   Într-un final, s-a ajuns la cap, Dumnezeule!, moment în care m-am felicitat pentru decizia de la început.

Efectiv, am avut senzația că maseuza îmi umblă în cap, îmi fugărește grijile, le prinde și le scoate afară. Cu mișcări repetitive, ea masa, presa și aducea totul în vârful capului. Apoi, pocnea cumva din degete, de parcă ar fi pescuit ceva și, uite așa, mă mai scăpa de câte-o grijă. Habar n-am cât a durat masajul la cap, mi-aș fi dorit să nu se încheie niciodată.

Servicii de masaj și îngrijire oferite celor dragi

Cum să dăruiești servicii de masaj și îngrijire personelor dragi

   Atunci, mi-a venit ideea că un astfel de cadou ar trebui să îi ofer lui Silviu, soțului meu, de Dragobete sau prietenei mele, de ziua ei. Sentimentul de bine a fost atât de plăcut încât, m-am gândit brusc că cei dragi mie ar trebui să-l trăiască cât mai curând. M-am interesat, da. La Bali Temple Spa găsiți vouchere pentru servicii de masaj și îngrijire, pe care le puteți oferi în dar. Cu siguranță, acest cadou nu va fi niciodată uitat!

Cu dexteritate și grijă, maseuza mi-a întors capul pe stânga și a continuat masarea gâtului cu tot cu omoplat, în mișcări ample, liniștitoare. Starea de calm total și de bine a apărut la finalul ședinței, când mititica mi-a șoptit la ureche: „Să vă fie de bine!” . Și mi-a fost, pentru că m-am simțit relaxată și perfect echilibrată și în următoarea zi.

Bali Temple Spa oferă servicii de masaj și îngrijire

Bali Temple Spa se află într-o zonă bună, pe strada Ghiozdanului nr 7, la doi pași de Nicolae Caramfil. Aici, pe lângă cele 18 stiluri diferite de masaj corporal care se realizează, există și un centru SPA, unde, surpriză!, se pot organiza și petreceri aniversare.

Să vă fie de bine! #hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *