Caravana F-MAX a ajuns în România! Cum arată noul camion de la Ford

Ford organizează ziua porților deschise, în România, pentru F- MAX, noul camion super dotat desemnat campion la “International Truck of the year 2019”.

81DEB10C-2CC6-4A43-84FB-00CED3C42C5E

Turneul de prezentare a noului Ford F-MAX va acoperi opt țări europene. La noi, evenimentele de tip open days vor avea loc în perioada 11 – 19 aprilie, în București, Suceava și Timișoara.

Dezvoltat pentru piețele internaționale, F-MAX se evidențiază prin standardele sale de confort și eficacitate, economie de combustibil, costuri reduse de întreținere și exploatare și prin caracteristicile lui tehnologice de ultimă generație.

caravana ford f-max, in romania

Noul F-MAX are un motor cu o putere  de 500 CP, 2500 Nm și 400 kW putere de frânare. Cabina este de 2.50 m și oferă șoferilor un spațiu de stocare patentat în stil avion și un tablou de bord cu toate funcțile îndreptate spre șofer.

În plus, noul camion Ford deține un pat superior inovativ cu un unghi de pliere de 90 de grade. F-MAX vine cu noutăți la capitolul condus, unde există funcțiile de condus Eco sau Power, dar și la consumul de combustibil, îmbunătățit cu 6% față de modelele anterioare.

2DF25616-8031-4BE7-9005-C26577D7484F

F-MAX a fost testat pe parcursul a 5 milioane de kilometri, în 11 țări de pe patru continente, pe terenuri și în condiții meteo diferite.

„Noul F-MAX, conceput și dezvoltat de Ford Trucks de la zero, a câștigat o importantă recunoaștere și popularitate pe scena mondială. În calitate de câștigător al titlului Camionul Internațional al Anului, cel mai respectat și prestigios premiu din industria vehiculelor comerciale grele, F-MAX a fost proiectat să răspundă la maxim așteptărilor și cerințelor clienților și flotelor Ford Trucks.

Cum ne place să spunem, The New Big is in town”, declară Selim Yazici, Managing Director pentru Europa de Sud-Est și Balcani, Ford Trucks.

caravana ford f-max, in romania

“Suntem mândri că am fost prima țară la nivel internațional care a lansat oficial noul Ford Trucks F-MAX, pe piața din România, în luna octombrie a anului trecut. Imediat după lansarea cu succes de la București, am continuat o serie de evenimente locale, dedicate în particular managerilor companiilor de transport.

Astfel, în luna noiembrie am făcut un mini-maraton și am vizitat încă 6 orașe (Brașov, Suceava, Timișoara, Arad, Cluj, Baia Mare), unde ne-am întâlnit cu peste 2.000 de clienți. Evenimentele de tip open days pe care le organizăm în această lună sunt dedicate tuturor: atât managerilor de flote, partenerilor noștri, dar și șoferilor, care și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a testanoul cap tractor.

Ne dorim și ne bucurăm să venim în întâmpinarea dorințelor lor într-o atmosferă festivă, plină de surprize și voie bună,” spune Alexandra Siminiuc, Director Marketing și Operațiuni Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România.

2B948CB6-7D55-4715-B05A-51E0D813EF98

Cefin Trucks oferă atât posibilitatea achiziționării Camionului Anului 2019, cât și servicii de asistenţă tehnică de top prin centrele sale din: București, Brașov, Deva și Arad sau prin parteneriatele service din marile orașe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *