Kia a venit cu noutăți la Salonul Auto de la Geneva 2019

Kia și-a prezentat, la Salonul Auto de la Geneva 2019, versiunile modernizate ale gamei Niro, cea mai bine vândută familie de crossovere electrice a sacrossover-elor. Este vorba despre Niro Hybrid și Niro Plug-in Hybrid. Niro de la Kia și-a înnoit atât designul exterior, cât și pe cel interior.

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2019, Niro primește îmbunătățiri care îi cresc cota. Modelul dispune de noi lămpi tip LED, pentru zi și, opțional, lămpi de ceață tot de tip LED.

kia-niro-salonul-auto-de-la-geneva-

Schimbări apar și la designul barei de protecție. Constructorii de la Kia Motors au redesenat proiectoarele standard. Bara din față prezintă noi lămpi tip LED, de ceață, în timp ce, în spate, stopurile de ceață sunt poziționate în colțurile barei de protecție. La alegere, clienții pot opta pentru două modele de jante, din aliaj de 16 inch sau jante de 18 inch, în două tonuri de culori.

Clasă superioară a acestei mașini se face remarcată și prin aspectul planșei de bord. Aici, apare nuanța elegantă de negru lucios, cu accente argintii sau crom satinat.

Este prezent și un nou display central, opțional, de 10.25 inch, de tip TFT-LCD sau un display TFT Supervision de 7 inch pentru ceasurile de bord. Display-ul TFT de 4.2 inch este prevăzut la echiparea standard.

kia-niro-salonul-auto-de-la-geneva-2019 (2)

Atât Niro Hybrid, cât și Plug-in Hybrid beneficiază de un schimbător de viteze cu dublu ambreiaj și șase trepte de viteză. Padelele pentru schimbarea treptelor de viteză pe volan și nouă frână pentru parcare electronică sunt alte îmbunătățiri aduse modelelor Niro.

Trebuie amintite și discurile de frână spate, care devin mai mari, dar și faptul că, modelele Niro Hybrid și Plug-in Hybrid beneficiază de funcționalitatea suplimentară Stop & Go.

kia-niro-salonul-auto-de-la-geneva-2019

În plus, sistemul de asistență la păstrarea benzii de rulare este disponibil pentru prima dată pentru modelele Niro Hybrid și Plug-in Hybrid. Opțional, Niro oferă „Pachetul de Tractare”, care permite remorcarea unei greutăți de până la 1.300 kg.

Niro este propulsat de un motor de 1.6 litri GDi (injecție directă benzină), cuplat fie la un pachet de baterii de 1.56 kWh lithium-ion polymer (Hybrid) ori la pachetul de baterii de 8.9 kWh (pPlug-in Hybrid).

Niro Plug-in Hybrid poate atinge o autonomie de 65 km în oraș, conform ciclului combinat WLTP. Acestea sunt noutățile prezentate de Kia, la Salonul Auto de la Geneva 2019

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *